Montico HR Partner · Publicerad 19 okt

Arbetsbeskrivning

Som konsult i vår bemanningsverksamhet får du möjlighet att samla på dig och dela med dig av värdefull kunskap och erfarenhet, inom verkstad och industri.

Många av våra uppdrag innefattar montering med olika svårighetsgrad, lagerhantering och operatörsarbete vid styrda maskiner.
Hos alla våra kunder ställs höga krav på noggrannhet, flexibilitet samt högt tempo.

I din roll som industriarbetare kommer du arbeta brett och varierat inom industriella processer med krav på fingerfärdighet, effektivitet och kvalitet. Även om majoriteten av arbetet kommer utföras på dagtid ska du ha möjligheten att arbeta skift om detta behövs.

Din profil

Du som söker har ett tekniskt intresse och trivs med att jobba i ett team. Det är meriterande om du har industrierfarenhet, alternativt en teknisk utbildning.
Du talar och förstår svenska, samt har kökort B och tillgång till bil. Det är starkt meriterande med truck- och traverskort.

Som person är du ansvarstagande, pålitlig och arbetsam. Du värdesätter kvalitet, samt har förmågan att lösa problem.
Du delar Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande, samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till vår bemanningsverksamhet söker vi nu engagerade och drivna medarbetare till industrin. Är du en teknisk person som vill utvecklas inom industrin så har vi jobbet för dig!

Vi har både längre och kortare uppdrag hos våra kundföretag i Ljungbyområdet, där vi många gånger kan erbjuda en väg in för våra medarbetare.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 13 november, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga