Montico · Publicerad 19 okt

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med Mag-svetsning med rörtråd, där du huvudsakligen svetsar i större konstruktioner av grövre dimension, från10-20mm tjocklek.
Arbetet består huvudsakligen av kortare serier, därför ställs det höga krav på goda kunskaper i ritningsläsning samt materialkännedom.
Slipning och efterarbete förekommer.

Arbetet är förlagt på dagtid i Ljungby.

Giltig licens i metod 135/138 är ett krav, men för rätt person kan Montico bekosta svetsarprövningar.
Traverskort är meriterande.

Din profil

Du som söker har en gedigen bakgrund inom Mag-svetsning, med erfarenhet av grövre stålkonstruktioner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att läsa WPSer, samt goda kunskaper i ritningsläsning.

Vi ser helst att du bor i Ljungby eller i närområdet, alternativt att du har körkort och tillgång till bil för pendling.

Som person är du effektiv, ansvarstagande och arbetsam. Du uppskattar högt tempo samt är en lagspelare med god social förmåga.
Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande, samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till vår kund i Ljungby söker vi nu en erfaren Mag-svetsare.

Tillsättning kommer att ske omgående, efter överenskommelse. Uppdraget förväntas pågå i ca 2-3 månader, med chans till förlängning eller omplacering inom vår bemanningsverksamhet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 20 november, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget