Montico · Publicerad 18 nov

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med Mig/Mag- samt en del robotsvetsning. Huvudsakligen kommer du att svetsar i större konstruktioner av grövre dimension, från 10-20 mm tjocklek.

Arbetet består huvudsakligen av kortare serier, därför ställs det höga krav på goda kunskaper i ritningsläsning samt materialkännedom. Slipning och efterarbete förekommer.

Arbetet är förlagt på 2-skift i Ljungby.

Din profil

Du som söker har en gedigen bakgrund inom Mig/Mag-svetsning, med erfarenhet av grövre stålkonstruktioner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att läsa WPSer, samt goda kunskaper i ritningsläsning.

Vi ser helst att du bor i Ljungby eller i närområdet, alternativt att du har körkort och tillgång till bil för pendling.

Som person är du effektiv, ansvarstagande och arbetsam. Du uppskattar högt tempo samt är en lagspelare med god social förmåga.

Vidare delar du Monticos värdegrund, vilken består i ett respektfullt bemötande, samt att alltid leverera Minst vad kunden efterfrågar.

Traverskort är meriterande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till vår kund i Ljungby söker vi nu en erfaren Mig/Mag-svetsare.

Du påbörjar din anställning hos oss på Montico för att sedan övergå till kund.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Ort
Ljungby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1