Clevry · Publicerad 30 mars 2021

Om företaget

Knappens Prefab är ledande aktör inom prefabricerade avlopp och installationsväggar. Vi fungerar som en naturlig länk mellan beställare och kund, där vi granskar alla ritningsunderlag och ifrågasätter vid behov, vilket säkerställer att kunden får en produkt som är funktionell, enkel och säker att installera. Med våra prefabricerade produkter reduceras installationstiden och kunden får en helsvetsad avloppslösning eller installationsvägg anpassad efter verkliga mått, vilket sparar både tid och pengar. Spillet på byggarbetsplatsen minimeras och det påverkar såväl ekonomi som miljö och arbetsmiljö positivt, då en stor del av inköpt material ofta måste slängas vid traditionell installation.

Knappens Prefab utvecklar och tillverkar produkter för bygg- och VVS-branschen samt övrig industri, för såväl nybyggnationer som ROT-projekt. Vi är marknadsledande inom prefabricerade avloppsgrodor och installationsväggar, och är kända för vår höga kvalité, precision, leveranssäkerhet och serviceanda.

2016 förvärvade Dahl Sverige AB, en del av Saint Gobain, Knappens Prefab i syfte att bredda erbjudandet mot kund. Knappens drivs som ett fristående bolag i Dahl-koncernen, där bolagen kompletterar och främjar varandras verksamhet.

Vi söker nu en kundorienterad och strukturerad konstruktör av prefabricerade VVS-lösningar till Knappens Prefab i Ljusdal. Detta är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör på Knappens Prefab ansvarar du för kalkyl och projektering av prefabricerade lösningar mot bygg och VVS-företag. Du har tät kontakt med beställare under projekteringsfasen och är van vid att arbeta med byggrelaterade projekt. Du jobbar tätt ihop med Platschefen och är även länken mellan kunden och produktionsstyrningen när det gäller planering, genomförande och leverans. Du hjälper kunden i projekteringsstadiet och har god insikt i hur kundernas verksamhet fungerar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Genomförande av konstruktion och projektering i uppstart och under pågående projekt
  • Säkerställa och kvalitetssäkra överenskomna leverabler
  • Tekniskt stöd i införsäljning av Knappens lösningar och produkter
  • Funktionen rapporterar till platschef.
Din profil

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet från konstruktion och projektering inom VVS- eller byggbranschen. Du är van vid direktkontakt med kund och har mycket goda kunskaper i CAD och MS Office.

Som person är du kundorienterad och strukturerad och brinner för att driva komplexa projekt tillsammans med kunder. Du är strukturerad och har goda projektledaregenskaper samtidigt som du är lösningsorienterad för att tillsammans med kunden arbeta för att ta fram den bästa lösningen. Vidare är du en social lagspelare som värdesätter hög integritet.

Om oss

Sharper är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på chefs- och specialistroller. Sharper ingår i koncernen The Soft Skills Family och är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Supply Chain samt Office & HR.

Vi på Sharper tycker att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. Vill du veta vilka soft skills som just du har och hur du kan använda dessa på bästa sätt?

I samband med att du skickar i din ansökan får du möjlighet att svara på ett frågeformulär från Psycruit gällande dina soft skills. Formuläret tar ca 10 minuter att utföra och efter du besvarat frågorna kommer du få en feedbackrapport mejlad till dig som ingående belyser dina soft skills. Rapporten kan du sedan använda för personlig och professionell vidareutveckling.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 11/4. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 8 612 04 90. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Följ oss gärna på LinkedIn Sharper Sweden
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Ljusdal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga