Alnarp Cleanwater Technology AB · Publicerad 24 sept 2021

Nu har du möjlighet att söka VD-jobbet för ett unikt bolag som verkligen ligger rätt i tiden. Alnarp Cleanwater är bolaget med en fantastisk produkt och inte minst en unik positionering med en premiumprodukt i en annars fragmenterad marknad. Bolaget har hela tiden expanderat fortare än marknaden och det finns fortfarande väldigt mycket kvar att göra. Vi utvecklar och säljer ett kretsloppsbaserat bioreningsverk och våra kunder är privatpersoner, som likt oss, tycker att det är viktigt att göra rätt miljömässiga val. Riktiga miljöhjältar med andra ord!


Nu söker vi en modig frontfigur med driv och passion för att förädla, förfina och utveckla vår verksamhet vidare. Är du vår nästa VD?


Din roll
Som VD får du äran att förädla och förfina den struktur och stabilitet som vi skapat och samtidigt möjligheten att utveckla verksamheten vidare till nya nivåer. Inte minst måste du förstå vad det innebär att bära företagets värderingar, att förvalta den position som under många år omsorgsfullt byggts upp för att därmed kunna dra nytta av de förskjutningar som sker i marknaden. Det finns en stor potential och med ditt entreprenörskap och driv kommer du kunna bidra och vara med och skapa fortsatt framgång!

Som VD för Alnarp Cleanwater har du det övergripande ansvaret för verksamheten och ett tiotal engagerade och kunniga kollegor. Du rapporterar till vår styrelse och utgår från kontoret i vackra Alnarp i Skåne.

I rollen ingår ett brett ansvar och du kan förvänta dig en varierande vardag. Du kommer att arbeta såväl med strategiska och taktiska frågor som med mer operativa ärenden och arbetsuppgifter.

Om dig
Du har entreprenörskapet i dig och genom ditt affärssinne och stora driv har du förmåga att få saker att hända. Med sikte på bolagets framtid, håller du i kompassen och är ledaren med både affären och kollegorna i fokus. Du har förmågan att entusiasmera kollegorna samtidigt som du med mod och nyfikenhet utforskar nya möjligheter för utveckling av verksamhet, produkt och samarbete. En riktig "Teamplayer". Du har förmågan att skapa tillit och att bygga de nätverk som tar verksamheten framåt.

Du bör ha en relevant akademisk utbildning och ett stort intresse för miljöteknik. Du behöver inte ha en bakgrund från branschen, men gärna en god en teknisk förståelse. En god kommunikationsförmåga tror vi är en förutsättning för att lyckas. Att utveckla verksamheten och affären är alltid din första prioritet. Du har erfarenhet av budget- och personalansvar och vi tror att du vill nyttja dina tidigare erfarenheter för att nu kliva in i en övergripande roll som VD. Du trivs i en bred roll och är lika bekväm i dialog med kunder, kommuner och installatörer. Du kombinerar initiativkraft med ett strukturerat arbetssätt för att säkra att bolaget med bibehållen kvalitet utvecklas vidare.

Om oss
Alnarp Cleanwater utvecklar kretsloppsbaserade bioreningsverk för enskilt avlopp. På vårt huvudkontor i vackra Alnarp möts teknisk kompetens och miljökunskap. Alla medarbetare på Alnarp Cleanwater har gemensamt att vi vill göra det enkelt och fördelaktigt för ägare av enskilda avlopp att vara miljöhjältar. Vi är otroligt stolta över vårt bioreningsverk som löser problemen på ett naturligt sätt samtidigt som det är en smidigare och robustare produkt för våra kunder.

Läs gärna mer om oss på www.alnarpcleanwater.se

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering, och vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är 2021-10-24.

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Lisa Alsterberg på 073-394 15 05 eller sända ett mejl till lisa.alsterberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lomma
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga