KåKå AB · Publicerad 12 feb

Vi söker en Driven och Passionerad

Affärschef Bake Off & MAT

Våra kunder är det viktigaste vi har, Vi finns till för att hjälpa våra kunder att tjäna pengar. På KåKå gillar vi självständiga människor som vågar ta ett beslut. Vi backar upp dig med Sveriges starkaste säljorganisation och innovationsteam, dessutom produktspecialister och produktionsförankring i egna fabriker inom Orkla Food Ingredients och Orkla.

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att du som person har hög målmedvetenhet, är strukturerad och har en mycket god förmåga att kommunicera både inom organisationen och med samarbetspartners. Du ska vara prestigelös, uppmärksam och har en fallenhet att skapa en dynamisk organisation med vinnarkultur.

Du har dokumenterad erfarenhet av Försäljning, Inköp- och Kategoriarbete. Du har förmåga att driva projekt, är självgående och har kapacitet att arbeta i stundtals högt tempo.

I rollen som Affärschef har du kostnads- och resultatansvar för våra leverantörer och produkter inom affärsområdet. Som affärschef har du övergripande ansvar att formulera en handlings- och strategiplan för affärsområdet. Nyckelaktiviteter i din roll är:
  • Övergripande ansvarig för utveckling, planläggning, genomförande och uppföljning av KåKås affärsområdesstrategi.
  • Ansvara för val av leverantörer utifrån ett långsiktigt perspektiv som kan leverera rätt produkt, till rätt kvalitet, med lägsta pris och med god leveranssäkerhet
  • Övergripande ansvarig för att säkerställa konkurrenskraften på KåKå´s sortiment/leverantörer inom affärsområdet.
  • Övergripande ansvarig för utveckling av relationen med OFI/Orkla bolag och strategiska partners.
  • Övergripande ansvar att leda utvecklingen och försäljningstillväxten inom affärsområdet, liksom ett dedikerat ansvar för utvecklingen av dess helhetsaffär.
Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och en bra arbetskultur. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Placeringsort är på huvudkontoret i Lomma. Du kommer att rapportera till vår Inköpsdirektör.

Du får räkna med ca 25 resor med övernattningar/år. Tillträde snarast.

Vill Du ha mer information är du välkommen att kontakta vår HR Chef, Peder Mattsson, tel 0709-10 03 10. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Malmö, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 150 anställda. KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri, livsmedelsindustri samt konsument. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASAs fyra livsmedelsdivisioner. OFI har ca 2600 anställda och omsätter ca 8 miljarder SEK. I OFI ingår också bl a Jästbolaget,Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga