KåKå AB · Publicerad 8 juni 2020

Då vår nuvarande HR Chef går i pension, söker vi nu hans efterträdare

HR Chef
KåKå leder och driver den svenska bagerimarknaden och hjälper bageribranschens aktörer att lyckas.

Det har KåKå framgångsrikt gjort i snart 100 år. Vårt framgångsrecept är att sätta kunden och kundens behov i fokus. Våra kunder är det viktigaste vi har!

Som HR Chef arbetar du både operativt och strategiskt med att driva, leda och utveckla organisationen. Då vi är ett starkt affärsdrivande bolag är det viktigt att du har ett uttalat "affärstänk"

Exempel på arbetsuppgifter:


 • Övergripande ansvarig för HR arbetet inom KåKå och våra svenska dotterbolag samt stöttar HR arbetet i övriga S&D bolag i Norden, Baltikum och Östeuropa.
 • Coacha och stötta chefer i deras dagliga verksamhet inom alla HR frågor
 • Tillse att verksamheten följer de lagar, regler och förordningar som gäller inom HR området
 • Upprätta, utveckla och underhålla HR processer och policys
 • Ansvarig för arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar
 • Arbeta med EHS frågor
 • Ansvarig för att dokumentation, instruktioner och policys efterföljs
 • Kompetensutveckling av ledare och medarbetare
 • Organisationsutveckling
 • Ansvarig för rekryteringar
 • Medverka i centrala Orkla HR samarbetsforum
Du som söker skall ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom HR och någon form av högskoleutbildning. Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Du brinner för människor, resultat och genomförande. Du har ett gediget affärsintresse, starkt driv, uthållighet och förmåga att tänka långsiktigt.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete i ett spännande och framgångsrikt bolag inom Orkla koncernen där du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Placeringsort är Lomma och du kommer att rapportera till vår VD. Tillträde efter övk.

Frågor besvaras av HR Chef, Peder Mattsson på tel 0709-10 03 10. Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast. Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Lomma, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda.

KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri och livsmedelsindustri. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. www.kaka.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 aug 2020
Ort
Lomma
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga