KåKå AB · Publicerad 5 sept 2019

För placering på vårt huvudkontor i Lomma söker vi

TAKTISK INKÖPARE
Vår Taktiska Inköpare;
  • Leder tvärfunktionella förbättringsprojekt genom att koordinera alla affärsaktiviteter som behövs för att fatta inköpsbeslut, vilka genererar bra kvalitet, tillförlitlighet och värde genom utveckling av starka affärsrelationer och starka strategiska allianser.
  • Kvalificerar, upprätthåller och leder en leverantörsbas som är finansiellt stark, tekniskt kompetent och strategiskt anpassad.
  • Strukturerar och förhandlar långsiktiga ramavtal samt leder leverantörsrelationer och dessas prestation.
  • Implementerar leverantörsavtal till alla berörda i organisationen.
  • Genomför leverantörsförhandlingar och kontinuerliga leverantörsbedömningar.
  • Utvecklar, förankrar och implementerar inköpsstrategier för tilldelade inköpskategorier med syfte att åstadkomma korta- och långsiktiga besparingsmål.
  • Bygger tillsammans med ansvarig affärschef övergripande strategier för ert affärsområde.
  • Koordinerar KåKå´s del av centrala inköpsprojekt inom Orkla.
  • Bidrar till samarbete och ökade synergier inom Orkla Food Ingredients.
  • Behärskar engelska i tal och skrift.
Du har en relevant utbildningsbakgrund och ett sinne för affärer, kan ta egna beslut, kan arbeta självständigt och är resultatinriktad. Du behöver ha en god administrationsförmåga vara strukturerad och stresstålig samt orädd för att kliva in i obekväma situationer. Du uppskattar kontakten med leverantörer och verkar för långsiktiga framgångsrika relationer. Du är även en god medarbetare och lagspelare som förstår vikten av ett gott samarbete med personal.

Vi backar upp dig med Sveriges starkaste säljorganisation och innovationsteam, dessutom produktspecialister och produktionsförankring i egna fabriker inom Orkla koncernen. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng. Du får möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.

Placeringsort är Lomma. Du kommer att rapportera till Inköpschef Kristian Lindvall.

Frågor besvaras av vår HR chef, Peder Mattsson på tel 0709-10 03 10.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast, dock senast 190930

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail.

Välkommen med din ansökan.+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Lomma, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda.

KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri och livsmedelsindustri. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. www.kaka.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt 2019
Ort
Lomma
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Inköpare

Inga fler liknande jobb tillgängliga