Swisspearl Nordic AB · Publicerad 8 dec 2020

Arbetsuppgifter

I rollen som projektingenjör kommer du vara delaktig i hela byggprocessen. Rollen är bred och du kommer arbeta operativt inom projektering, kalkylering och dokumentation samtidigt som du är delaktig i det interna miljöcertifiering- och brandskyddsarbetet. Du får produktutbildning och ett arbete som ger dig stora möjligheter till personlig utveckling inom ett växande företag. Du erbjuds ett resultatinriktat arbetsklimat med trevlig stämning och attraktiva anställningsvillkor.

Kontoret är placerat i Lomma och du kommer arbeta tillsammans med två kollegor som utför samma arbetsuppgifter och du rapporterar till Operative Manager.

Dina huvudsakliga ansvarsområden omfattar:
  • Kalkylering, offerthantering och anbud
  • Ritningshantering i AutoCAD, Revit och BIM
  • Kunddialog och kundkontakt i säljprojekt
Tjänsten är en hyrrekrytering där du under de första sex månaderna kommer att vara anställd av EMPLOID för att sedan bli anställd av Swisspearl.

Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning som byggingenjör
  • Erfarenhet av att läsa ritningar och utföra kalkylarbete/mängda samt rita i Revit och/eller AutoCAD
  • Har du tidigare arbetslivserfarenhet som kan relateras till byggbranschen ser vi det som meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i tyska är starkt meriterande
  • Körkort B

Personliga egenskaper


Som person är du trygg, lugn och stabil med ett stort personligt driv och vågar ta för dig när det gäller såväl kommunikation med kunder som att ta egna initiativ. Att ta ett stort ansvar och ägandeskap över ditt arbete är något du är bekväm med och du ser till att utföra ditt arbete med noggrannhet och ett lösningsorienterat agerande gentemot både kunder och kollegor. Vidare ser vi gärna att du kan arbeta självständigt likväl som du uppskattar att arbeta i team.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Lomma

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Swisspearl Nordic AB levererar hållbara och estetiskt tilltalande fasader, tak och utemiljöer.

Med känsla för kvalitet, respekt för miljön och höga krav på design och estetik utvecklar och säljer dem innovativa och hållbara produkter såsom naturliga material till fasader, tak, interiör samt utemiljöer. De utmärker sig genom arkitektonisk frihet och tidlösa material. Deras övergripande mål är att bibehålla och öka värdet på fastigheter.

Swisspearl Nordic AB är del av den stora globala koncernen Swisspearl Group med säte i Schweiz. De har 1 200 medarbetare på fem olika kontor runtom i Europa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 jan 2021
Ort
Lomma
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Byggingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga