Coor Service Management · Publicerad 4 sept 2019

Vill du vara med och leda, driva och utveckla Coors lokalvårdsleverans i Ludvika?

Ditt nya arbete:

Vi söker dig som på ett affärsmässigt, kundorienterat, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet.

I rollen som chef kommer du arbeta med både långsiktig planering och utveckling. Rollen innebär ett helhetsansvar för kund, leverans, personal och ekonomi. Leveransen består till stor del av fasta avtal men även uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att leda vår verksamhet i Ludvika med ett helhetsansvar för ekonomi, serviceleverans, kunddialog och personal. Det är din uppgift att driva affären framåt samt se till att leveransen lever upp till de högt ställda förväntningarna. Till din hjälp har du stöd av lokala funktioner och totalt sett ansvarar du för ca 40 medarbetare. Utrymme ges till att självständigt leda och driva verksamheten inom ramen för affärsplan, riktlinjer, policy och de beslut som fattats i ledningsgruppen för Coor.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av att leda, driva och utveckla en verksamhet med högt ställda leveranskrav. Vidare har du en vana att skapa team som arbetar strukturerat i en projekt- och målstyrd organisation. Erfarenhet inom lokalvård eller från FM-branschen är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper

Vi förutsätter att du har ett modernt ledarskap, en öppen attityd och förmågan att skapa goda relationer med såväl kunder, kollegor och personal. Du är ansvarstagande, affärsmässig och har ett starkt eget driv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Ludvika.

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök så snart som möjligt eller senast den 2019-09-30.

För mer information, kontakta Markus Lahti, regionchef, tel 073-043 22 54.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Ort
Ludvika
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga