Poolia Sverige AB · Publicerad Idag 00:00

Till Poolias kund i Ludvika söker vi en innesäljare med huvudfokus på försäljning av reservdelar. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå till och med 25 mars 2017, därefter finns det chans till förlängning för rätt person.

Urval och intervjuer sker löpande, du är därför välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Poolias kund är världsledande inom kraft- och automationsteknik och verkar i ca 100 länder världen över.

I rollen som innesäljare kommer ditt fokus ligga på försäljning av reservdelar till transformatorer. Du kommer även vara delaktig i sälj av transformatorservice och transformatorövervakningsutrustning. Du kommer arbeta på en avdelning bestående av ca 12 personer, uppdelade på marknad och försäljning.
I rollen kommer du ansvara för att utveckla en affärsmöjlighet till en order med både kommersiellt och tekniskt ansvar. Den tekniska biten handlar främst om att prata med rätt personer och leta information på rätt ställe.

Resor kan komma att förekomma i syfte att sälja in ett erbjudande eller att samla information inför en affär.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande. Vi ser gärna att du har försäljningserfarenhet, transformatorerfarenhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som vill utvecklas inom området, du har energi och en framåtanda. För att passa i rollen är du även kommunikativ och har en fallenhet för serviceyrket.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt
Ort
Ludvika
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga