Poolia Sverige AB · Publicerad 23 sept

Vår kund söker nu en erfaren rekryteringskonsult! Detta är ett konsultuppdrag och förväntas starta omgående och pågå till och med 31 december 2016. Detta innebär att du under tiden för uppdraget blir konsult hos oss på Poolia och får chansen att skaffa dig bred erfarenhet och utöka ditt nätverk. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! För mer information om tjänsten och företaget är du välkommen att höra av dig till ida.nilsson@poolia.se.

Arbetsuppgifter

Vår kund kommer under hösten genomgå ett stort omorganisationsprojekt inom HR och behöver under tiden hjälp av en HR-konsult med ansvar för rekrytering. I denna roll ansvarar du för fullständiga rekryteringsprocesser, dvs från uppstart med rekryterande chef till avtalsskrivning. Uppdragen är främst på tjänstemannasidan inom olika teknikroller.

Vår kund finns på flera orter i Sverige men du kommer jobba med uppdrag i Västerås och Ludvika, placeringsort är valfri. Du kommer jobba i en stimulerande miljö med erfarna kollegor i samma roll.

Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du har jobbat med rekrytering under ett antal år och har god erfarenhet av att driva egna rekryteringsprocesser. Du är nyfiken på andras personliga kompetenser och hur dessa bäst matchas in på tjänster och uppdrag.

Du som är flexibel, lyhörd, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt har rätt förutsättningar för att trivas i denna roll. Din stora förmåga att kunna analysera, lyfta fram relevant information och hantera många frågeställningar parallellt är också viktig. Du som person är förtroendegivande och relationsbyggande samt har stor ansvarskänsla och hög integritet.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 sept
Ort
Ludvika
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Rekryteringen hanteras av
Poolia