Poolia · Publicerad 9 okt 2019

Har du erfarenhet av 3D-modellering och är en grym problemlösare? Då kan detta vara uppdraget för dig. Just nu söker vi byggnadsspecialister till vår globala kund i Ludvika! Uppdraget förväntas starta i november för att pågå början av maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Byggnadsspecialist kommer du att analysera designmodeller och kontrollera kvalitén och noggrannheten på olika modeller. Du kommer även att analysera kostnader, skapa dokumentation och framställningar. Utöver detta kommer du att koordinera och stödja konstruktionsteamet i ett kostnadseffektivt utförande av bygg- och anläggningsrelaterade leveranser.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Verka som kontaktperson för BIM-teknik och eventuella relaterade problem
  • Byggnadsinformationsmodellering (BIM) inklusive 3D/4D/5D
  • Genomföra 3D-designrecensioner, kollisionsdetektering och konfliktlösning
  • Hantera och hjälpa till i samordning med samtliga parter involverade i projektet, inklusive: ägare, arkitekter / ingenjörer, konsulter, entreprenörer
  • Utarbeta periodiska framstegsrapporter
Vem är du?

För att kvalificera till rollen har du:
  • Kandidatexamen inom civil design eller liknande område
  • Minst 3 års erfarenhet av 3D-modellering
  • Minst 3 års erfarenhet från något av följande Revit Architecture, Revit MEP, Autocad eller Navisworks
  • Minst 1 års erfarenhet av byggnadsinformationsmodeller (BIM)
Som person är du en duktig och kreativ problemlösare och har en god kommunikativ förmåga. Du är bra på att skapa och behålla relationer med både kunder och kollegor. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare tror vi att du på ett analytiskt och självständigt sätt kan fatta snabba beslut med fokus på resultat.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt 2019
Ort
Ludvika
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga