Poolia · Publicerad 19 nov 2019

Går du i tankar på att byta jobb eller söker nya utmaningar som Projektingenjör? Då har du hittat rätt annons!

Just nu ser vi ett ökat behov och en uppåtgående efterfrågan av Projektingenjörer med olika erfarenhetsnivå i Ludvika! Urval och intervjuer sker löpande, därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som projektingenjör arbetar du bland annat med planering av olika projekt. Du kan arbeta med kostnadseffektivitet, kvalitetsstandarder och säkerhetskrav. Rollen och arbetsuppgifterna kan variera beroende på projektet.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis handla om:
  • Stödja processer för kravhantering från att fånga upp, fördela och följa upp
  • Planera olika projekt
  • Teknisk support för testning, installation och idrifttagning.
  • Förbereda projektdokumentation inom ramen för leverans
  • Stötta projektledare
  • Delta i kontinuerlig uppföljning; projektets omfattning, tid och budget
  • Rapportera avvikelser med föreslagna begränsande åtgärder
Vem är du?

Vi önskar att få komma i kontakt med dig som har en Universitets- eller högskoleutbildning som Ingenjör. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av någon av arbetsuppgifterna ovan men söker även dig som är nyexaminerad. Viktigt är att du vill utvecklas och således bygga vidare på din kompetens. Som person är du kommunikativ och stresstålig. Du har ett självständigt och oberoende arbetssätt där du har förmågan att ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga