Quant Service Sweden AB · Publicerad 29 sept

Är du en person med ett brinnande intresse för vakuumteknik, rör och olja? Ta då chansen att arbeta förebyggande och långsiktigt för att öka våra kunders driftsäkerhet och utveckla vår serviceverksamhet i teori och praktik.

Som en del i vårt team blir du en nyckelmedarbetare med möjlighet till utveckling och kompetensöverföring, såväl i Sverige som internationellt. Vi är mitt i en spännande utvecklingsfas där vi satsar på expansion och tillväxt. Nu söker vi duktiga medarbetare som vill vara en del i denna resa. Är du en av oss?

Din roll som Underhållsingenjör

Du kommer att ingå i vårt
duktiga ingenjörsteam som gemensamt har ett övergripande ansvar för driftsäkerhet och utveckling. Det innebär att du i praktiken kommer att arbeta med utredningar, förstudier, kartläggningar, uppföljningar och systemdesign inom olika underhållsområden. Du kommer upprätta kravspecifikationer, räkna på offerter och agera tekniskt bollplank åt övriga medarbetare. I din roll ingår även ansvar för införsäljning och marknadsföring mot kunder.

Vem trivs här?
För att trivas hos oss bör du vara en nyfiken person som brinner för underhåll och har en positiv inställning till proaktivt förbättringsarbete. Du är positiv och flexibel, affärsmässig och serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Som person är du är du ambitiös, analytisk och initiativtagande. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska och engelska, i tal och skrift, är viktig. Har du kunskaper i fler språk är det meriterande då många av kontakterna är internationella.

Rollen innebär möten och nätverkande på olika nivåer, både internt och externt. Ditt arbete kommer att vara mycket omväxlande och kräver att du tar eget ansvar, är flexibel och att du har förmåga att komma till avslut.
  • Högskoleutbildning inom underhåll alt. lång arbetslivserfarenhet inom processindustrin
  • Förmåga att sälja in tjänster till nya och befintliga kunder
  • Bakgrund inom VVS är meriterande
  • B-körkort
Ansökan senast 25 september

Din ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till se-hr@quantservice.com, Mailet märks med Ingenjör Ludvika.

Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför skicka ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga