Blickle AB · Publicerad 9 juli

Ansvarig distriktssäljare på Blickle AB i Norra Sverige, med utgångspunkt från ditt hem, kommer du att bearbeta Blickles befintliga och nya kunder. Distriktet omfattar Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland.

Mer om tjänsten
Genom personliga besök, bokade och canvas samt uppföljning genom telefonsamtal kommer du att bearbeta Blickle´s kunder inom Industri och Logistik. Du kommer att hantera hela säljprocessen från bokning, besök, offerthantering och uppföljning med hjälp av vår innesäljavdelning.

Vi erbjuder ett varierande, självständigt arbete med mycket ansvar. Produktutbildning sker löpande med en grundutbildning vid vårt moderbolag i Tyskland.

Givetvis tillhandahåller vi all nödvändig utrustning samt tjänstebil för att du skall kunna utföra ett utmärkt jobb.

Vi erbjuder en fast månadslön med bonusmöjligheter & friskvårdsbidrag. Vi har kollektivavtal.

Din Profil

För att trivas hos oss tror vi att du är mellan 28-45 år gammal. Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning till Industrin. Du når framgång genom din drivkraft och uthållighet för att komma till avslut. Du har också lätt för att knyta kontakter och är serviceinriktad gentemot våra kunder.

Din ansökan

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Ansök senast: omgående, urval sker löpande

Ansök genom att klicka på "Ansök Nu" knappen eller länka jobbet till din vän.

Välkommen med ditt CV och personliga brev.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Blickle AB ingår i Blickle GmbH som tillverkar hjul & länkhjul sedan över 60 år. Moderbolaget har sitt säte i Rosenfeld, Tyskland, och i koncernen är vi tillsammans över 900 anställda med en omsättning på över 200 miljoner Euro. I Sverige ligger kontor och lager i Helsingborg och vi är 10 medarbetare på Blickle AB.
+ Läs mer om företaget