Coop · Publicerad 18 sept 2019

Vi på Coop arbetar varje dag för att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. Kunden ska i våra butiker inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Rollen som Säljchef
I rollen som Säljchef har du ett huvudansvar för bland annat drift, försäljning, bemanning, och förändringsarbete för Kolonial/Nonfood-avdelningen. Vi har höga och utmanande mål för framtiden och söker dig som har ett stort driv och vill vara med och påverka butikens resultat. Det är viktigt att du motiveras av att helt ansvara för din personalstyrka, som idag består av ca 15 medarbetare. Och det är just genom ditt ledarskap som du skapar förutsättningar för dina kollegor att lyckas i sin roll.

Det är även du som ansvarar för att skapa en god och säljande miljö för din avdelning, fördela dagliga driften, veckovis medverka i ledningsmöten då du ingår i Stormarknadens ledningsgrupp, aktivt arbeta med frågor såsom fysisk förstörelse och svinn mm.

Vem är du?
Vi söker dig som är en naturlig ledare, arbetar med en god struktur och tar ett stort helhetsansvar för din avdelning. Du har dokumenterat goda resultat och erfarenhet av att jobba med försäljning inom detaljhandel samt att du är ett föredöme vad gäller kundbemötande. Att hålla många bollar i luften samtidigt och ha förmågan att planera dagen väl, är viktiga egenskaper. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att leda personalgrupper, men det är inget krav. Vidare är det meriterande om du har kunskap inom schemaläggning, Quinyx, Hogia och Qlik Sense.

Vi tror att du är en kreativ person som drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga. Du vågar tänka annorlunda och testa nya lösningar samt har lätt för att få med dig andra mot samma mål. Kanske viktigast av allt är att du förstår dig på och tycker om människor samt har ett stort hjärta.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan
Är du intresserad av en utmaning i ett nytänkande företag? Ansök redan idag, dock senast söndagen den 6/10. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, tel. 073 073 53 71.

Inom Coop värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av ca 137 000 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 43 butiker/stormarknader, ca 770 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 2,7 miljarder kronor. Butiker finns från Katterjåkk i norr till Piteå i söder. Servicekontoret finns på Storheden i Luleå.

Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 okt 2019
Ort
Luleå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga