Cramo · Publicerad 26 apr 2021

Är du en duktig bilförare, skicklig på att bemöta kunder och uppskattar ett omväxlande arbete? Då har du hittat rätt! Cramo söker just nu en sommarjobbare som vill arbeta fyra veckor i sommar (v25-28) tillsammans med deras sammansvetsade team i Luleå. Som leveransförare kommer du sköta leveranser av mindre maskiner till företagets kunder. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbeten, men däremot krävs det att du är trevlig att ha att göra med både i trafiken, mot kollegor och givetvis mot Cramos kunder. Låter detta som ett arbete för dig? Sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Cramos räkning en leveransförare med B-körkort som kan arbeta i fyra veckor under sommarperioden, v25-v28.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cramo. Uppdraget är planerat att löpa under fyra veckor mellan v25-v28.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cramos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Elin.Rubin@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Att arbeta som leveransförare innebär en varierad vardag där du ständigt byter miljö och träffar nya människor. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att sköta leveranser till Cramos kunder. Leveranserna består av mindre maskiner som exempelvis kärnborr, borrhammare och verktygsvagnar. Dina körningar kommer utgå från Luleå men även vara till andra orter så som Boden, Piteå, Haparanda eller Överkalix. Som leveransförare sköter du hela kedjan av leveransen; allt ifrån att plocka produkterna från hyllorna till att lasta av hos kund. Vid tillfällen med färre leveranser förväntas du vara flexibel med att ställa upp där det behövs, exempelvis att arbeta i lagret.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag mellan kl. 07 och 16.

Vi söker dig som

För denna tjänst väger personlig lämplighet tyngre än tidigare erfarenhet. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cramo. Som leveransförare hos Cramo representerar du företagets varumärke utåt. Det är därför av största vikt att du bemöter varje kund med ett leende på läpparna och att du är trevlig att ha att göra med - både i trafiken, mot kollegor och givetvis mot Cramos kunder. Vidare är det viktigt att du är handlingskraftig och självgående då du ensam ansvarar över leveranserna.

Då du kommer spendera mycket tid i bilen behöver du givetvis både vara duktig på att köra bil samt tycka om bilkörning. Produkterna som körs ut väger kring 20kg vilket innebär att du bör ha god fysisk för att bli långsiktig i arbetet.

Krav för tjänsten är B-körkort samt flytande svenska i både tal och skrift. Truckkort, ADR samt behörigheten tunga lyft är meriterande men inte ett krav för tjänsten

Observera att alkohol- och drogtest utförs innan anställning.

START: v25
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Elin Rubin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på Elin.Rubin@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vi är en del av delningsekonomin, ett område med många spännande affärsmöjligheter. Vi vill vara nummer ett i branschen och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas behöver vi medarbetare som är öppna för nya möjligheter och förändring, har ett starkt intresse för ny teknik - och naturligtvis en passion för våra kunder.

Fantastiska medarbetare och laganda
Hos oss är dina idéer viktiga. Vi har en öppen atmosfär och en platt organisation som gör att du får vara med och påverka och bidra med nya idéer. Alla är lika viktiga och vi har en arbetsmiljö som uppmuntrar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Din utveckling
På Cramo kan du skapa din egen framtid. Vi befinner oss just nu på en tillväxtresa. För att bli bäst i klassen och uppnå vår fulla potential fokuserar vi på att hjälpa våra medarbetare att utvecklas. Vi söker efter människor som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som ständigt vill lära sig nya saker - människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en ständigt föränderlig miljö. Vår ambition är att, med en tydlig vision och mål, involvera alla våra medarbetare för att tillsammans driva företaget framåt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Luleå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution

Inga fler liknande jobb tillgängliga