Poolia AB · Publicerad 19 okt

Vi söker för kunds räkning en projektadminstratör till en stor myndighet i Luleå. Uppdraget förväntas tillträda senast första november och kommer löpa under två års tid.
Tjänstens omfattning är 40 %. Urval sker löpande, så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör kommer du att stödja projektledare och övriga anställda inom projektorganisationen. Rollen kommer inbegripa ekonomiska frågor i syfte att öka effektiviteten i projektet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Projektplanering och uppföljning
  • Ekonomihantering och resursplanering
  • Beredning för projektets budgetunderlag enligt direktiv
  • Möteshantering
  • Vara behjälplig projektledare med tidplaner, verksamhetssystem, godkännandeprocesser samt projektens dokumentflöde
  • Se till att fakturor betalas ut i rätt tid
  • Sköta dokumenthantering, brev, protokoll, tidplaner och diariehandlingar.
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från att arbeta i projekt med god administrativ förmåga. Du innehar en god datorvana och är väl förtrogen med Office paketet. Du bör ha erfarenhet från att arbeta med ekonomisk planering och uppföljning samt planering kring tid och resurser.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Ort
Luleå
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt
Mejla Rebecca Pettersson
Rekryteringen hanteras av
Poolia