Poolia IT · Publicerad 31 okt 2019

Vi söker en Javautvecklare till myndighet i Luleå. Vi erbjuder dig utmanande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i din roll som systemutvecklare inom Java. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Utveckling och förvaltning av organisationens applikationer sker kontinuerligt för att stödja organisationens kärnprocesser. En stor del av organisationens system är utvecklade i Java. Inom förvaltning sker både vidareutveckling av egenutvecklade system och konfiguration av inköpta.

Organisationen har behov av en systemutvecklare för arbete inom ett team där beställningar inkommer både från förvaltning och projekt, där förvaltning ansvarar för egenutvecklade system, inköpta system och en blandning där emellan. Arbetet omfattar i huvudsak att migrera befintliga applikationer i JBoss EAP till JavaEE8 standarden. Detta arbete görs på grund av en uppgradering från JBoss EAP 7,1 till JBoss EAP 7.2. Beroende på när applikationerna utvecklades har de olika teknisk skuld som behöver åtgärdas.

Du kommer att behöva säkerhetsklassas inom ramen för uppdraget men uppdraget kan påbörjas innan säkerhetsklassning är klar. Tjänsten är på heltid och beräknad start är 11/11-2019 där uppdraget förväntas pågå till 29/2-2020 med goda chanser till förlängning.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av systemutveckling och erfarenhet av systemutveckling i JavaEE och JBoss i minst 5 år.

Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av migrering av Hibernate v.3 och 4 till JPA v.2.2
  • erfarenhet av migrering av Resteasy/Jersey till jax-rs v.2.1
  • erfarenhet av migrering av Jackson/gson till json-b v.1.0.
Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 nov 2019
Ort
Luleå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga