Poolia · Publicerad 9 okt 2019

Vi söker nu en systemutvecklare inom Java till myndighet i Luleå. Tjänsten är på heltid och pågår 1 år med goda chanser till förlängning. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Myndigheten har behov av en systemutvecklare/programmerare för arbete i ett agilt leveransteam. Teamet arbetar med utveckling och förvaltning av applikationer som framförallt är utvecklade i Java och Angular. Konsulten är främst tänkt att arbeta som teknisk testare med automatiserade tester men även utveckling i Angular och Java kan förekomma. Konsulten kommer att behöva säkerhetsklassas inom ramen för uppdraget men uppdraget kan påbörjas innan säkerhetsklassning är klar.

Uppdraget är på heltid med start 1/11-2019 och pågår till 31/10-2020 med goda chanser till förlängning.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 6 års erfarenhet av systemutveckling varav minst 3 år inom Javautveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Angular version 2 eller högre
  • att ha utvecklat automatiserade testfall
  • SBE (Specification By Example)
  • Concordion.
Om verksamheten

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 okt 2019
Ort
Luleå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga