SCANIA CV AB · Publicerad 17 nov 2020

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania Ferruform AB är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Vi stärker Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter genom branschledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Vi har dagliga leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar och andra ramkomponenter till Scanias chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers. Med cirka 500 anställda är vi en av Luleås största verkstadsindustrier.

Då en av våra HR Business partners går vidare till nya utmaningar inom Scania söker vi nu en ny medarbetare till vår personalavdelning. Personalavdelningen består av gruppen HR och Lön samt Arbetsmiljö och miljö. Totalt arbetar 7 medarbetare inom avdelningen.

Dina arbetsuppgifter

Som HR Business Partner i produktion arbetar du nära verksamheten och utgör ett viktigt stöd till våra chefer och medarbetare inom områden såsom t ex. bemanningsplanering, kompetensutveckling och rehabilitering, men även med frågor som rör lönesättning och arbetsrätt/förhandling. I rollen ingår också att kontinuerligt utveckla och kvalitetssäkra utförandet av företagets HR-processer. Du företräder HR i lokal ledningsgrupp och har tätt samarbete med chefer, företagshälsovård och fackliga.

Din profil

Du har högskoleutbildning med beteende- eller personalvetenskaplig inriktning alternativt flerårig erfarenhet av arbete inom HR. Arbetet är självständigt med många kontakter såväl internt som externt. Du känner ett starkt engagemang för personalfrågor, har lätt för att skapa goda relationer samt är självständig och drivande. Det är också viktigt att du har både förståelse och ett genuint intresse för den produktionsinriktade verksamheten. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. För oss på Scania är det viktigt med mångfald och vi ser fram emot sökanden med olika bakgrunder och förutsättningar.

Information och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Personalchef Eva Andersson, e-post eva.andersson@ferruform.com, tel 0920-765 90.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du HR Business partner Catrin Segerlund, e-post catrin.segerlund@ferruform.com, tel 0920-766 84.

Vi vill ha din ansökan senast den 2020-12-06. Urval och intervjuer kan ske innan ansökningstidens slut, lämna gärna in din ansökan så snart du kan. Jobbid: 20203410.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2020
Ort
Luleå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga