SCANIA CV AB · Publicerad 2 juli 2021

På Scania har vi bestämt oss för att vara de som leder förändringen mot en hållbar fordonsindustri. Vill du vara en viktig del i denna förändringsresa? Vill du ha en spännande roll där du får möjlighet att påverka framtidens produktionslösningar? Då kan det här vara drömjobbet för dig!

Scania Luleå är centrum för Scanias tillverkning av bakaxlar och ramkomponenter. Vi har kontinuerliga just-in-time leveranser till våra chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers. Just nu befinner vi oss i en period med flera spännande utmaningar - det handlar framförallt om utveckling av en ny drivlina och anpassning av våra produkter till elektrifierade fordon.

Vi söker en lösningsorienterad ingenjör till vårt produktionstekniska team, som ansvarar för att utveckla vår produktionsprocess.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Projektleda och delta i investerings- och utvecklingsprojekt från förstudie till projektgenomförande
  • Säkerställa effektiviteten i vår produktionsprocess och anpassa den till framtida tekniker, produkter och volymer
  • Förvalta och utveckla processer och metoder inom ramen för produktionsteknik med inriktning mot Industri 4.0
Du kommer att tillhöra teknikavdelningen och gruppen Produktionsteknik stål, som består av 9 medarbetare. Tillsammans med övriga funktioner skapar vi förutsättningar för att bedriva produktion i världsklass.

Din Profil

Vi vill att du som söker har relevant civilingenjörs- eller högskoleutbildning alternativt motsvarande kompetens utifrån arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom produktion eller produktionsteknisk miljö. Har du intresse för digitalisering och framtidens industri ser vi det som ett stort plus.

För att trivas men också för att vara framgångsrik i den här rollen tror vi att du som person drivs av att lösa problem och att samarbeta med andra människor. Du har en förmåga att få saker att hända. Därtill har du en god analytisk förmåga och förmåga att planera och strukturera ditt eget och projektteamets arbete. Du har god kommunikativ förmåga och kommunicerar väl på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid samt lunch till reducerat pris.Läs mer på vår hemsida om Teknikavdelningen och Teknikerkarriären.

Ytterligare information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Produktionsteknik Johannes Jonsson, tel 0920-766 52, e-post johannes.jonsson@scania.com alternativt Teknisk chef Peter Lundkvist, tel 0920-767 62, e-post peter.lundkvist@scania.com.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du HR Business partner Madelen Hedlund, tel 0920-767 70, e-post madelen.hedlund@scania.com.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Sista ansökningsdatum är 2021-08-15. Urval och intervjuer kan ske innan ansökningstidens slut, lämna gärna in din ansökan så snart du kan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2021
Ort
Luleå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga