SCANIA CV AB · Publicerad 17 mars 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania Ferruform AB är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Vi stärker Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter genom branschledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Vi har dagliga leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar och andra ramkomponenter till Scanias chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers. Med cirka 500 anställda är vi en av Luleås största verkstadsindustrier.

Till vår produktion söker vi nu svetsare!

Du har gymnasial utbildning med fullständiga gymnasiebetyg. Svetsutbildning i form av exempelvis I-Tek eller eftergymnasial svetsutbildning är ett krav.

Din profil
Som person är du driven, engagerad med hög arbetsmoral. Du är en lagspelare som vill lyckas tillsammans med skiftlaget men kan även arbeta självständigt. Vi ser även att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete.
För oss på Scania är det viktigt med mångfald och vi ser fram emot sökanden med olika bakgrunder och förutsättningar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Scania med Randstad till vilka du ska skicka din ansökan. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygsutdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 apr 2021
Ort
Luleå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga