SCANIA CV AB · Publicerad 22 dec 2020

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Scania Ferruform AB är ett fristående helägt dotterbolag till Scania. Vi stärker Scanias konkurrenskraft med dagens och framtidens produkter genom branschledande kompetens, effektiva processer och tvärfunktionellt arbete. Vi har dagliga leveranser av bakaxlar, sidobalkar, tvärbalkar och andra ramkomponenter till Scanias chassimonteringar i Södertälje, Zwolle och Angers. Med cirka 500 anställda är vi en av Luleås största verkstadsindustrier.

Till vår produktion söker vi nu svetsare!

Du har gymnasial utbildning med fullständiga gymnasiebetyg. Svetsutbildning i form av exempelvis I-Tek eller eftergymnasial svetsutbildning är ett krav.

Din profil
Som person är du driven, engagerad med hög arbetsmoral. Du är en lagspelare som vill lyckas tillsammans med skiftlaget men kan även arbeta självständigt. Vi ser även att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete.
För oss på Scania är det viktigt med mångfald och vi ser fram emot sökanden med olika bakgrunder och förutsättningar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Scania med Randstad till vilka du ska skicka din ansökan. Ansökan ska innehålla CV, personligt brev samt betygsutdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 jan 2021
Ort
Luleå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga