SCANIA CV AB · Publicerad 30 sept 2020

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Drifttekniker

Scania Industrial Maintenance QFL anläggningsunderhåll i Luleå söker en Fastighets/Driftstekniker med god servicekänsla och driv
Vi söker en Fastighetstekniker med praktiska kunskaper inom ventilation, värme/Kyla och tryckluftssystem. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.

Arbetsuppgifter
Som Drifttekniker kommer du ansvara för drift och underhåll av våra process- och mediainstallationer.

Arbetet innebär, felsökning och avhjälpande underhåll som betjänar värme/kyla - och ventilationsanläggningar samt tryckluft, styr och elfrågor. Du kommer att göra mindre tekniska utredningar och ser till att dokumentation inom ditt arbetsområde hålls aktuellt. I arbetet ingår även att föreslå och genomföra förbättringar hos våra kunder och delta i planeringen av långsiktigt underhåll, och föreslå och genomföra förbättringar/rationaliseringar inom energiområdet.

Din profil

Vi söker dig som har driftteknikerutbildning eller motsvarande samt några års erfarenhet av liknande arbete. För denna tjänst gäller att du är noggrann samt har ett högt säkerhetstänk. Då du har daglig kontakt med våra kunder är känsla för service en viktig egenskap. Du kommer tillhöra en underhållsgrupp men de flesta arbeten sker självständigt vilket ställer kvav på eget driv och initiativkraft.

Du är serviceinriktad och positiv, ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik.

Beredskap kan ingå. B-körkort är ett krav.

Kunskaper inom PLC och frekvensomriktare är meriterade, liksom kunskaper i engelska i tal och skrift.

Placering: Luleå

Dagtid

Rekrytering sker löpande

Information och ansökan

För ytterligare information kontakta

Roger Lindström, underhållschef QFL, 0920-76 666

Jerker Viberg, HR Business Partner Tel. 0491765118

Låter detta intressant?
Din ansökan gör du via www.scania.se/jobb senast 2020-10-30
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov 2020
Ort
Luleå
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga