Trafikverket · Publicerad 30 aug 2019

Arbetsuppgifter
Är du en social, driven problemlösare som har lätt för att skapa relationer så kan vi erbjuda en tjänst för dig!

Vi söker en markförhandlare som ska arbeta i projekt Norrbotniabanan.

Som markförhandlare ingår du i projektets organisation för Fastigheter och avtal och är ett av våra ansikten utåt, som en viktig länk mellan Trafikverket och berörda intressenter i marklösenfrågor.

Arbetet innebär att både självständigt och tillsammans med kollegor ordna markåtkomst för projektet, förhandla om ersättning för köp av och intrång i fastigheter, upprätta fastighetsrättsliga avtal, handha skadereglering/tvister och delta i planläggnings- och projekteringsarbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 hp (120p) inom lantmäteri/samhällsbyggnad eller juristexamen med inriktning mot fastighetsrätt alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer vara likvärdig
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har tidigare arbetslivserfarenhet av förhandling
  • har tidigare arbetslivserfarenhet av att upprätta fastighetsrättsliga avtal
  • har aktuell och relevant kunskap av infrastruktur- och samhällsbyggnadsprocessen
  • har tidigare arbetslivserfarenhet av plangenomförande
Mycket stor vikt läggs vid personliga egenskaper, då arbetet innebär många kontakter med markägare, allmänhet och andra intressenter både inom och utanför Trafikverket. Du kommer att samverka med många aktörer inom projektet, varför vi förutsätter att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Som person är du analytisk och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Intervjuer för tjänsten kommer att hållas på Trafikverkets kontor i Luleå den 2:e och 3:e oktober. Då HR specialist reser från annan ort är det av vikt att du som sökande informerar om det föreligger förhinder på angivet datum för intervjuer.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att skicka ut länkar till kvalificerade kandidater för genomförande av tester efter annonseringstid.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-09-16

Upplysningar

Rekryterande chef Barbro Ovrén
0101241820

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Edina Smlatic
0101231698
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga