Trafikverket · Publicerad 17 feb 2020

Arbetsuppgifter
Du kommer ha ansvar för bygghandlingsprojektering av anläggningsentreprenader. Som projektledare kommer du vara ansvarig för upprättande av förfrågningsunderlag för den inledande konsultupphandlingen och är sedan ansvarig för framdriften i delprojektet. Projektledaren beslutar, leder, styr och samordnar delprojektet så att verksamheten genomförs i enlighet med projektets mål. Det är även projektledarens roll att ha rätt resurser för delprojektets leveranser och skapa ett bra arbetsklimat.

Du kommer företräda Trafikverket i frågor och möten med leverantören men även med externa intressenter, tex samrådsmöten med allmänhet och kommun. Att ha bra relationer med externa intressenter och leverantörer är en framgångsfaktor för projektet.

Placeringsort: Umeå eller Luleå

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har universitets-/högskoleexamen 180 hp (120 hp) inom mark & anläggning, väg & vatten, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig relevant erfarenhet inom mark- och anläggningsprojektering eller byggande.
  • har goda kunskaper om AMA / MER.
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • har körkort för personbil.
För att lyckas i rollen är du självgående och har lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel och kan förmedla budskap på ett enkelt och tydligt sätt. En annan viktigt del är ditt affärsmässiga förhållningssätt, för att skapa lönsamhet och effektivitet i uppdragen.

Intervjuer är planerade till 9 mars och 13 mars i Luleå.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-03-01

Upplysningar

Rekryterande chef Lars Bergdahl
0101237441

Projektledare Maria Erlandsson
0101236791

SACO Lennart Askling
0101231508

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 mars 2020
Ort
Luleå
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
PR & Kommunikation

Inga fler liknande jobb tillgängliga