Umia Säkerhet AB · Publicerad 4 maj 2021

Ledande montörer till Luleå, Skellefteå och Kiruna

Umia Säkerhet växer i norra Sverige och har många spännande uppdrag på ett flertal platser. Vi är ett ungt och modernt företag i stark tillväxt och söker ett antal ledande montörer inom verksamhetsområdet Säkerhetsteknik.

Orten där vi främst behöver förstärka är Luleå, men vi har även flera stora och intressanta entreprenader i Skellefteå samt Kiruna.

Våra ledande montörer inom olika teknikområden är en viktig del i Umias samarbetsfilosofi som innebär att alla teknikgrenar samverkar för att uppnå ett slutresultat med högsta kvalitet.

Har du branscherfarenhet, social kompetens och positiva ledaregenskaper, samtidigt som du är yrkesskicklig och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker!

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor, kontakta Hans Näslund, 072-2544850
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Umia Sweden är en ung och modern koncern, som drivs med stark lokal förankring på 10-talet orter i landet. Totalt är vi över 850 anställda

Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet. Vi kallar det Umiamodellen – en samarbetsfilosofi som både våra medarbetare och kunder gillar. Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som sparar pengar till kunderna. Det är kul att jobba hos oss.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Umia Säkerhet AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga