Viq Sweden AB · Publicerad 15 nov

VIQ Sweden driver försäljning på uppdrag av stora och medelstora aktörer på den svenska marknaden med deras tillväxt och kundbearbetning. Vi grundades 2012 och är idag mer än 150 anställda och vi ser en fortsatt stabil tillväxt framöver. Idag är vi etablerade i Stockholm, Göteborg, Malmö och snart i Luleå.

VIQ söker engagerade förmedlare som ska vara grundpelarna i vårt nya samarbete med ACE Försäkringar.

Vi söker nu dig som vill vara en del av ett glatt nybyggt team och även bli en certifierad försäkringsförmedlare.

I din roll kommer du att via telefon kontakta och förmedla det rätta försäkringsskyddet till privatpersoner på uppdrag av ACE Försäkringar.

ACE European Group (ACE) är ett internationellt försäkringsbolag som levererar skräddarsydda försäkringslösningar inom person-, grupp- och företagsförsäkringar. ACE förvärvade nyligen Chubb och kommer framledes att verka under Chubbs varumärke. Chubb blir därmed världens största börsnoterade sakförsäkringsbolag. Med verksamhet i 54 länder, och över 30 000 medarbetare, tillhandahåller Chubb sakförsäkring för företag och privatpersoner, sjuk- och olycksfallsförsäkring, återförsäkring och livförsäkring. Huvudkontoret för
Norden ligger på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm där cirka 100 anställda arbetar. Läs gärna mer om företaget på: www.acegroup.com. Bolaget är listat på
New York-börsen.

Vi erbjuder dig:
  • Fast lön och förmånliga provisionsmodeller
  • Försäkringsförmedlar certifikat
  • Stora möjligheter att växa inom företaget, hos oss finns inget tak!
  • Sälj- och produktutbildningar
  • En positiv atmosfär med många glada människor i åldrarna 20-27
För att passa bra in hos oss är du en målmedveten person som vill framåt i livet, har rätt inställning och en positiv attityd!

Stämmer detta in på dig?

Starta din resa redan idag och skicka in din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Viq Sweden AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga