- Lindinvent · Publicerad 18 augVill du arbeta på ett modernt, innovativt och miljötekniskt företag? Har du ett genuint tekniskt intresse och ett resultatfokus, vill hitta lösningar för andra samt verka i en miljö där kunskap och kompetens är i fokus? Då kan detta vara något för dig!

Till vårt huvudkontor i Lund söker vi en Försäljningsingenjör som kan bli en del av vårt team.

Lindinvent är ett innovativt företag som är marknadsledande inom luftflödeskontroll och ventilationsstyrning. Vi har fokus på miljö och hållbarhet. Våra lösningar är energieffektiva och med maximal kontroll. Vi har även affärsområden inom belysningsstyrning och solavskärmning.

Vad innebär rollen?

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du i rollen som Försäljningsingenjör för att ta fram/konstruera förslag och lösningar på våra kunders frågor kring våra tekniska lösningar och produkter. Du agerar även som ett bollplank till våra konsulter och kunder när det gäller att rådgöra i enstaka frågor.

Arbetet kan sägas bestå av:
  • Nära kontakt med fastighetsägare, konsult och kund
  • Tekniksupport till konsult och kund (bollplank)
  • Problemlösning
  • Framtagning av lösningsförslag
  • Anbudsberäkning
  • Anbudsskrivning
  • Uppföljning
  • Kund- och konsultmöten både via personliga möten och via webb/telefon
Majoriteten av dina kunder kontaktar dig. Det kan förekomma viss uppsökande försäljning men detta är inte ditt primära fokus. Arbetet utgår från kontoret men det kan även förekomma att du åker ut till kund på plats för att lättare möta dennes behov.

Våra innovativa lösningar har gett oss ett gott rykte och en stark kundbas. Genom att i rollen kunna säkerställa ett gediget tekniskt kunnande vårdar du dina kundrelationer och ser till att fortsätta bygga på vårt goda rykte och resultat

Vem söker vi?

Vi ser att du har någon form av ingenjörsexamen, företrädesvis inom maskinteknik eller industriell ekonomi. Även en examen inom samhällsbyggnad eller el-och tekniklära kan vara relevant. För oss är inte antalet år du har arbetat det viktigaste, vi lägger snarare fokus på din förmåga att ta till dig kunskap och att skapa och upprätthålla bra relationer med våra kunder. Att kunna möta deadlines och arbeta i ett högt tempo är nödvändigt!

Vi tror att du är har ett intresse för teknik och att du ser ditt yrke som mer än bara ett jobb. Att du är engagerad, driftig och teknikdriven tror vi är av stor betydelse när det gäller förmågan att lösa våra kunders problem och önskemål och på så sätt vara framgångsrik i rollen.

Vi är ett företag som erbjuder produktlösningar som ligger i framkant och vår hänsyn till miljön är genomgående i allt vi gör. Om dessa saker ligger dig varmt om hjärtat tror vi att denna tjänst kan vara något för dig!

Då vi arbetar åt myndigheter, skolor etc. så kräver vi ett prickfritt belastningsregister.

Vad erbjuder vi?

Vi är stolta över våra unika produkter som bidrar till en skonsam miljö och vi arbetar för att underlätta och säkerställa en god hälsa för människor som jobbar i farliga miljöer. Vårt företag genomsyras av generositet, hjälpsamhet och lojalitet. Vi ser till att hitta på saker tillsammans, oavsett om det handlar om gemensamma aktiviteter på arbetstid eller på fritiden.

Vi tycker det är viktigt att du vill trivas med oss långsiktigt och vi kan erbjuda dig en stabil anställning med bra förmåner och flexibla arbetsvillkor.

Ansökan

Du ansöker genom att trycka på ”Sök tjänst.” Sista ansökningsdag är 2018-09-21, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hällefors på christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

För frågor rörande tjänsten, kontakta Jesper Krantz - Gruppchef Försäljning på 0707-408551

Välkommen med din ansökan!

Lindinvent grundades 1995, och är ett innovativt marknadsledande företag inom luftflödeskontroll och ventilationsstyrning, med fokus på miljö och hållbarhet. Vi har energieffektiva lösningar med maximal kontroll för behovsstyrd ventilation i kommersiella lokaler. Vi har en egen utveckling och produktion, och har bland annat utvecklat en egen webbserver som gör det möjligt att på ett bra sätt kontrollera anläggningar. Vi är omkring 65 medarbetare och växer stadigt. Företaget omsätter idag ca. 170 mkr. För mer information, se www.lindinvent.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 okt
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning