Academic Work · Publicerad 6 juli 2021

Vi samarbetar med ett av Sveriges mest attraktiva bolag - ett globalt företag inom förpackningsindustrin. De är på en spännande expansionsresa med stort fokus på digitalisering. Till denna kund söker vi löpande ambitiösa konsulter som vill arbeta inom deras IT-organisation. Hos vår kund får du meriterande erfarenhet från ett globalt bolag samtidigt som du utvecklas som person och karriärmässigt. Vidare får du en flexibel uppdragsgivare där din vardag kommer präglas av en stark framåtanda med spännande utmaningar. Skicka in din intresseanmälan för framtida uppdrag redan idag!

Information om uppdraget

Precis som alla som arbetar hos vår kund, ser vi att du är en ambitiös, social och prestigelös team player full av driv och optimism.
Detta är en möjlighet att komma in och knyta kontakter på ett globalt företag som är ett av Sveriges mest attraktiva bolag. Du kommer arbeta på en öppen, snabbföränderlig, flexibel, human och rolig arbetsplats, tillsammans med ett gäng härliga kollegor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Observera att detta är en intresseanmälan och kommande uppdrag kan variera. Ett urval av arbetsuppgifter kan vara:
  • Programmera i både Back-end, Front-end och Cloud
  • Designa, utveckla, testa och supportera kunds globala system, infrastruktur och tjänster
  • Vara med i hela utvecklingsprocessen från start till slut och du uppmanas starkt att komma med egna idéer, vara kreativ och väldigt innovativ
  • Samarbeta med andra enheter inom organisationen för att ta fram ny och spännande funktionalitet på både befintliga/nya system och tjänster
  • Förbättra och utveckla kunds arbetsprocesser och arbetssätt
Vi söker dig som
  • Innehar en högskole- eller civilingenjörsexamen inom datateknik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande
  • En grundläggande bredd av kunskaper och principer inom mjukvaruutveckling (Back-end, Front-end, Cloud)
  • Goda kunskaper inom både engelska och svenska i både tal och skrift
Vi välkommnar ansökningar från dig som är junior i branschen men även dig med ett par års arbetslivserfarenhet. Då vår kunds behov av komplexitet varierar från uppdrag till uppdrag.

Övrig information

* Detta är en intresseanmälan och vi tar enbart kontakt med kandidater utefter vår kunds behov. Vid registrering sparas dina uppgifter och kan sökas fram i samband med framtida rekryteringar.
* Placering: Lund
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga