Addera IT AB · Publicerad 24 nov 2021

Beskrivning av arbetsuppgifter
Som Ekonomichef/CFO hos oss kommer du att ha ett övergripande redovisnings- och controllingansvar för vår verksamhet, vilket primärt innebär budget, planering och koordinering av månads- och årsbokslut samt uppföljning av dessa. I rollen ingår också ansvar för redovisning och lön.

Du rapporterar direkt till VD/CEO och kommer att arbeta nära VD/CEO med verksamhetsutveckling och aktivt bistå i arbetet med strategi och affärsplaner. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och du kommer även att arbeta nära styrelse och ägare.

Ansvarsområden
I rollen som Ekonomichef/CFO ingår ett antal ansvarområden vilka är direkt kopplade till tjänsten:
  • Att som controller driva och ansvara för budget, rapport, analys och prognosarbete
  • Inom ekonomi ansvara för fakturaunderlag och manuell kontroll
  • Inom operations ansvara för vår HR samt organisation och processer
  • Tillsammans med ledningsgruppen tillse att verksamhetens övergripande utveckling löper i linje med uppsatta mål
  • Driva och bidra till utvecklingen av en effektiv intern arkitektur, informationshantering, processer och system
  • Kontakter med revisorer och övriga externa intressenter
Till din hjälp finns vårt lednings- och ekonomisystem som ständigt utvecklas och förbättras.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi en möjlighet om att få vara med på en spännande och utmanade tillväxtresa.
Du kommer få ett arbete inom en meningsfull, komplex och stimulerande bransch och miljö, där du ges omfattande befogenheter att verka och vidareutvecklas.

Sist men inte minst kommer du att få arbeta tillsammmans med härligt drivna och professionella kollegor. Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens alla utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla.

Vi har bra förmåner för vår personal.

Erfarenhet som efterfrågas

För att lyckas i rollen som Ekonomichef/CFO hos oss, tror vi att du har dokumenterad flerårig erfarenhet från en liknande roll inom ekonomistyrning och redovisning. Det är bra om du har erfarenhet från att ha arbetat i snabbväxande riskkapitalägt bolag och då gärna inom ett IT eller tjänstebolag.

Att använda dator och digitala verktyg på avancerad användarnivå är en helt naturlig del av din vardag.

Självklart har du goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska. I botten har du en relevant akademisk examen inom ekonomi på minst kandidatnivå.

Personliga egenskaper
Du är en handlingskraftig och proaktiv person som tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och drivs av att leverera höga resultat självständigt och tillsammans med dina kollegor. Vidare har du ett stort engagemang och passion för ditt arbete.

Då allt i slutändan handlar om att skapa en lönsam verksamhet är du analytisk, strategisk, och har lätt för att se olika samband. Du bidrar aktivt till verksamheten med din samlade expertis.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 12 december, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Addera IT har funnits i över 25 års och erbjuder toppmoderna IT-lösningar till små och medelstora företag i södra Sverige. Vi har kontor i Lund, Ängelholm och Kristianstad men levererar idag våra tjänster till 15 länder på 5 kontinenter då vi följer våra kunder vart de än etablerar sig i världen. Vi är i en expansiv fas med höga utvecklings- och tillväxtmål där en företagskultur som bygger på en stark gemenskap med fokus på våra mål och värderingar styr oss i vardagen. Läs mer om oss på www.adderait.se och se det senaste på LinkedIn
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler jobb från Addera IT AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga