Agellis · Publicerad Idag 04:05

Har du ett brett tekniskt intresse och eftergymnasial utbildning med inriktning mot systemvetenskap/programmering? Skulle du vilja vara med i hela processen från idé till färdig produkt inom en bransch där din insats gör stor skillnad?

Agellis utvecklar och säljer kundanpassade mätinstrument till stålverk och smältverk världen över. Våra produkter är unika och möjliggör för våra kunder att minska utsläpp samtidigt som arbetsmiljön förbättras för personalen som vistas ute i produktion. Vi är stolta över att vår produkt gör skillnad och att vi får möjlighet att hjälpa kunder runtom i världen till en bättre arbetsmiljö.

Det går bra för oss, därför söker vi en ny kollega att förstärka utvecklingsteamet med. Välkommen till oss på Agellis!

Om oss
R&D teamet består av 11 personer med en bred kompetens, allt från utveckling av inbyggda system till AI. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med samtliga. Vi är ett litet bolag, totalt 19 anställda, där du blir en viktig del av verksamheten. Utvecklarna jobbar dessutom ofta tillsammans med våra installatörer för att ge våra kunder en så bra nytta av våra produkter som möjligt. Du ges också möjlighet att, om intresse finns, installera produkter hos våra kunder någon/några gånger per år för att på så sätt vara med i hela produktens liv.

Goda relationer med kollegorna och work-life balance är viktigt hos oss. Exempelvis tränar vi två gånger per vecka över lunchen. Självklart fikar vi också tillsammans varje dag - vi ser gemenskap kollegor emellan som en framgångsfaktor i arbetet och vi tycker om att ha kul tillsammans.

Arbetsuppgifter
Du kommer framför allt att arbeta med C++ och C# programmering i Windows- och Linuxmiljö. I början kommer att jobba med backend, såsom trådhantering, programstruktur, kommunikationsprotokoll och algoritmutveckling. Vi levererar och anpassar även användarinterface till våra produkter vilket betyder att utveckling av HMI och Webbaserade lösningar också är aktuellt.

Utvecklingsarbetet hos oss består av både nyutveckling och förbättringar i befintlig mjukvara. Vi arbetar med olika typer av sensorer och analysmodeller. Ibland gör vi även kundanpassade lösningar som du kommer att arbeta med. När du har blivit varm i kläderna kommer du troligtvis också att arbeta med visualiseringen och dataflödet till våra användare.

Utvecklingsmöjligheter
Hos oss kommer du att arbeta med programmering men då vi är ett litet bolag arbetar du också nära mekanik och elektronik. Du kommer att utvecklas brett tekniskt.

Vill du ha en tjänst där du får resa, finns möjlighet till detta då vi besöker och installerar produkterna på plats hos våra kunder runtom i världen.

Kompetensmässigt kommer vi att satsa på de områden du tycker är intressanta, kanske bildbehandling, MATLAB, C#, SQL, databaser och/eller Embedded? Ditt intresse styr dina möjligheter hos oss.

Om dig
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning troligen med inriktning mot systemvetenskap/programmering. Det viktigaste är dock kunskapen och intresset för programmering samt ett driv att lära dig mera, inte vilken utbildning du har. Vi tror att du har 5 - 15 års erfarenhet av utveckling. Är du mer junior eller senior och tycker att Agellis verkar spännande så tveka inte att söka, tjänsten kan modifieras för att passa utvecklare i olika stadier av sin karriär.

För att trivas hos oss bör du tycka om att programmera och ha ett brett tekniskt intresse (kanske tycker du om att bygga egna lösningar till hemmet på fritiden, eller så är du the ”go-to person” när dina bekanta har tekniska frågor). Du bör, precis som vi, tycka om att förbättra och bygga nya tekniska lösningar och envist komma fram till bästa lösningen på ett problem tillsammans med teamet.

Låter det intressant?
Då vill vi gärna prata mer med dig! Du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Martina Rudsvik på +46 (0) 707 4444 15

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Agellis Group AB
Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför elektromagnetiska mätinstrument (EMLI) och termografisk övervakningsutrustning (VISIR) för den globala metall-industrin. Våra möjliggör ökad automation, ökad processeffektivitet och förbättrad säkerhet för personal inom metallproduktion. Agellis är idag en av de ledande aktörerna inom sin marknadsnisch och omsätter cirka 25 miljoner. Läs gärna mer på vår hemsida.

Om RHI Magnesita
The driving force of the refractory industry

With 14,000 highly skilled people across more than 35 countries, we produce 2.9 million tons of refractory materials each year. These enable the high-temperature production of steel, cement and glass and many more materials essential to daily life.

We’re acknowledged industry leaders in innovative technology. But to deliver results for customers, that technology has to be put to work effectively. By people. That’s why we attach so much importance to our employees. To a leadership style that encourages openness, fresh thinking and initiative. To a collaborative culture that values ideas and determination to add value for our customers. Colleagues who are down-to-earth, positive, energetic and optimistic make strong teams who get results.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga