Axis Communications AB · Publicerad 5 mars

Brinner du för webbutveckling och älskar att arbeta med ny teknik i en innovativ kultur? Just nu söker vi efter krispiga webbutvecklare till Axis Communications för att utöka deras Web Tools-team med frontend-kompetens.

Arbetsbeskrivning:

Web Tools-teamet ingår i grupperingen Application Solutions & Web Tools Team, där man arbetar för att leverera högkvalitativa applikationer avgörande för Axis affär - bl.a. tjänster som AXIS Site Designer tool. Teamet arbetar med både nyutveckling och vidareutveckling av webbapplikationer som riktar sig till både kunder och samarbetspartners.

Som webbutvecklare hos Axis ansvarar du för att bygga och vidareutveckla webbapplikationer med primärt fokus på klientsidan. Du spenderar största delen av din tid med att utveckla ny funktionalitet inom React, samt andra relevanta ramverk. Du kommer också att arbeta med tekniska förstudier gällande framtida funktionalitet.
Teamet arbetar i en agil miljö, utformad för att på bästa sätt kunna möta behoven hos Axis kunder, samarbetspartners och nya produkter.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är en kreativ problemlösare, en person som drivs av tanken på att hitta nya, smarta lösningar. Du är en teamplayer av rang och ser att framgång nås tillsammans, samt har alltid resultatet i fokus. Det är starkt meriterande om du har en akademisk utbildning inom Datavetenskap eller likvärdigt område. Du har god erfarenhet inom webbutveckling, och har hunnit arbeta med React i åtminstone några projekt. Självfallet har du ett starkt tekniskt intresse, framförallt inom webbutveckling och javascript. Du håller dig ajour med nya tekniker, och drivs av möjligheten av att få möta nya utmaningar i en innovativ arbetsmiljö. Vi ser mer än gärna att du även ägnar dig åt hobbyprojekt inom utveckling på hemmaplan, allt för att utforska och gräva djupare i spännande tekniker.

Du har god kunskap inom:
  • Javascript
  • React
  • HTML5
  • CSS
  • Responsiv design
  • Agil metod
Du kan kommunicera på både svenska och engelska, och har som minst grundläggande svenska språkkunskaper med ambition om att lära mer på kort sikt.

Axis Communications:

Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga