Barona · Publicerad 26 nov 2020

Vi söker dig som har ett stort intresse för kundservice, säljsupport, administration och merförsäljning! I denna tjänst erbjuds du frihet under ansvar, bra arbetsvillkor och glädjen att få arbeta med flera spännande och utvecklande varumärken.

Arbetsbeskrivning

Det här är en spännande möjlighet för dig som brinner för att hjälpa människor och kommunicera med kunder. Som medarbetare inom bolagets kundserviceavdelning är arbetet varierande. Du kommer bland annat arbeta med kundrelaterade ärenden med telefon och mail som redskap. Du blir en del av ett team där det alltid är nära till skratt samtidigt som professionalism och utveckling genomsyrar hela organisationen. I detta företag är service och försäljning en naturlig del av det dagliga arbetet och en förutsättning för att kunna leverera en bra kundupplevelse.

Arbetsuppgifter

Du fokuserar på kunden i stora som små ärenden och är van vid att vara professionell i ditt kundbemötande. Vi uppskattar när du förstår vikten av noggrannhet och struktur då det är viktigt att utföra sina dagliga uppgifter på ett korrekt sätt ur flera perspektiv.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • arbeta proaktivt med merförsäljning
  • bearbeta och uppdatera kundregister
  • hantera reklamationer, fakturor, order etc
  • underhålla prislistor
Bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, lösningsorienterad och uppskattar självständigt arbete som del i ett team. Du har en hög arbetsmoral, har ett flexibelt förhållningssätt och kan naturligt skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service och/eller försäljning sedan tidigare och är van att skapa mervärde för alla. Du ska ha väldigt bra kommunikativa färdigheter och uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift i både svenska och engelska. Vi kräver även att du har en god datorvana och har lätt att lära dig nya system. Vi söker dig som vill utvecklas inom denna tjänst och ser utmaningen i att leverera en god service och försäljning till kunderna i alla lägen. Vi kräver att du är uthållig och stresstålig då du arbetar med komplicerade ärenden i ett högt tempo.

Information om tjänsten
  • Fast och rörlig lön
  • Utbildningen startar så snart tillsättningen är klar
  • Tjänsten tillträds snarast och är en heltidstjänst
  • Du är placerad i Lund på ett företag dit det är enkelt att ta sig både via kollektivtrafik och med bil.
Barona samarbetar med kund i denna rekryteringsprocess. Mer information om företaget ges vid intervjun. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att maila linn.stahl@barona.se

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer på http://barona.se/om-oss/
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan 2021
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga