BrainLit · Publicerad 10 mars 2020

Ansvarsområde
Som systemtekniker kommer du arbeta både operativt och administrativt. Du kommer att vara ansvarig för att bygga upp systemen och arbeta mycket mot slutkund enligt projektplan.

Du agerar självständigt och deltar på projektmöten. Initialt kommer du att vara delansvarig för den svenska och nordiska marknaden men det kan komma att utökas. Vi ser helst att du kommer från processidan och har erfarenhet av både implementation och underhåll.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Arbeta mot slutkund enligt projektplan
  • Driva och hantera projekt
  • Vara delaktig/drivande i att implementera BrainLits lösning hos slutkund
  • Kunna tolka ritningar
  • Besöka sajter
  • Utbilda kunder och säljare
  • Skriva och dokumentera
Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har minst en teknisk gymnasieutbildning, alternativt elektrikerutbildning med påbyggnad eller liknande. Du kan även ha en bakgrund inom IT-teknik eller som systemvetare eller liknande högskoleutbildning.

Du har god kännedom om fastighetssystem och styr- och reglerteknik. Du har erfarenhet av el- och datainstallation och från att självständigt ha agerat projekt- eller delprojektledare inom fastighets- och/eller industriinstallationer. Det är meriterande om du har behörighet inom el, men det är inget krav.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och kan du CAD är detta meriterande. Likaså är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med ISO-certifiering eller i
ISO-certifierade affärssystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig med en positiv inställning och eget driv att ständigt vill lära sig nya saker, samt har lätt för att samarbeta. Eftersom du kommer att arbeta mycket mot slutkund är det viktigt att du är serviceminded med en hög social och kommunikativ kompetens. Du är strukturerad med en god administrativ förmåga och kan hantera många projekt samtidigt. Du är lösningsorienterad och tycker om att bidra till utvecklings- och förbättringsarbete. Då du kommer ha mycket kontakt med både kunder och kollegor behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.
Eftersom en hel del resor ingår i tjänsten är körkort ett krav.

För mer information och frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Agardh på 072-249 94 80. Dina ansökningshandlingar i form av
CV och personligt brev skickar du till pernilla@agardhconsulting.se.
Vi går igenom ansökningshandlingar löpande.

För mer information om BrainLit, besök http://www.brainlit.com/.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BrainLit startades 2012 och drivs idag från huvudkontoret i The Spark mitt i Medicon Village i Lund.
Målet är att globalt sprida biocentriskt ljus till gagn för ökat välbefinnande under parollen "Energizing People TM ".
BrainLits lösning består av sensorer och algoritmer anpassade för individer eller grupper som styr anpassade armaturer utifrån behovet av dagsljus. I praktiken innebär det att BrainLits system efterliknar dagsljus inomhus utifrån varje individs behov.

Drygt 5 000 människor vistas dagligen i referensinstallationer i miljöer där BrainLits system styr ljuset. Intresset är stort och systemet har köpts av flera prestigekunder. Att många tror på bolaget bekräftades av att en nyemission i ett förväntat intervall om 80-100 mkr i december blev övertecknad och landade på 109 mkr
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 apr 2020
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt
Mejla Pernilla Agardh

Inga fler jobb från BrainLit tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga