CellaVision AB · Publicerad 8 sept

CellaVision är ett innovativt, globalt medicinteknikföretag som utvecklar och säljer ledande system för rutinanalys av blod och andra kroppsvätskor inom sjukvården. Analyserna utgör ofta viktigt underlag för snabba och korrekta sjukdomsdiagnoser, t ex vid infektioner och allvarliga cancersjukdomar. CellaVisions produkter rationaliserar manuellt laboratoriearbete, säkrar och stödjer effektiva arbetsflöden och kompetensutveckling inom och mellan sjukhus. Spetskompetens finns inom bildanalys, artificiell intelligens och automatiserad mikroskopering. Försäljning sker via globala partners med support från moderbolaget i Lund samt marknadsorganisationer i USA, Kanada, Kina, Japan, Sydkorea och Dubai. 2015 var omsättningen 239 Mkr och försäljningen fortsätter att öka med målet om minst 15 % årligen över en konjunkturcykel. CellaVision har säte i Lund. Aktien är noterad på Nasdaq, OMX Stockholm, Small Cap.

Läs mer på www.cellavision.se

Vill du arbeta med marknadsföring i en innovativ och global organisation? Har du erfarenhet från kvalificerat marknadsföringsarbete och särskilt B2B? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker nu en Marketing Communication Manager till huvudkontoret i Lund. Tjänsten är ett vikariat under perioden 2016-11-01 - 2017-09-15 och du kommer att rapportera till VP Global Marketing.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Marketing Communication Manager ska du upprätthålla och verkställa CellaVisions globala plan för marknadsaktiviteter med fokus på konferenser, utställningar, events samt annonsering och PR i branschpress. Du kommer att arbeta med vår hemsida med särskild tonvikt på att generera nytt innehåll för CellaVision User Club och vår blogg. Vidare ska du förse såväl våra lokala försäljningskontor som våra distributörer med support inom marknadsföring och kommunikation. Du ska även ta ansvar för att utveckla nytt marknadsföringsmaterial samt utveckla verktyg och processer.

Du kommer att ge support och jobba i nära samarbete med våra produktchefer.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har relevant utbildning och har arbetat minst 5 år med marknadsföring och kommunikation. Det är viktigt att du har erfarenhet av arbete mot B2B samt arbete med distributörer. Då stor del av den skriftliga kommunikationen sker på engelska krävs att du skriver språket obehindrat. Det här är ett arbete för dig som är välorganiserad med god projektledningsförmåga. Som person behöver du vara initiativtagande, ha förmåga att arbeta självständigt samt ha en utpräglad känsla för detaljer.

Mer om tjänsten

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som avser ett vikariat på cirka tio månader. Tillträde enligt överenskommelse eller senast 1 november 2016.

Placeringsort: Lund (Ideon Science Park)

Kontaktuppgifter och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Peter Wilson, VP Global Marketing, 0709-922454, peter.wilson@cellavision.com.

Vi kommer att arbeta med löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan på engelska, omfattande personligt brev och CV så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
CellaVision is the world-leading provider of digital solutions for medical microscopy in the field of hematology. We have made it our business to help hematology laboratories around the world improve and transform the process of analyzing blood and other body fluids.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från CellaVision AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga