Consafe Logistics Group · Publicerad 23 nov 2021

Om tjänsten

I rollen som Software Developer kommer du arbeta med kundanpassad utveckling av Consafe Logistic:s lagerhanteringssystem Astro och resultatet av din utveckling kommer systematisera logistikflöden runt om i världen. Du kommer utveckla produkten enligt kunders behov och bidra till att Consafe Logistic fortsatt är ledande inom lagerhanteringssystem. Consafe Logistic erbjuder dig en tekniskt orienterad roll där du framförallt kommer arbeta med C, C++ och C# som verktyg. Arbetet sker i nära samarbete med övriga team i utvecklingsorganisationen där du kommer ha ett stort inflytande på beslut och förväntas ta initiativ som driver utvecklingen framåt.

Mer specifikt kommer rollen som Software Developer innefatta:
 • Genom din utveckling säkerställa att Astro möter alla krav på funktionalitet, kvalitet och säkerhet.
 • Operativt arbeta med utveckling utifrån kundkrav
 • Hantera kundkontakt
 • Hantera frågeställningar från Applikationskonsulter och support
 • Identifiera förbättringar och utvecklingsområden för Astro generellt
Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst har du:
 • Relevant eftergymnasial utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå eller motsvarande erfarenhet
 • Goda kunskaper inom C och C++
 • Erfarenhet av att arbeta i Windowsmiljöer
 • Kunskaper av databaser (SQL, Oracle, PostgreSQL)
 • Erfarenhet av agil utvecklingsmetodik
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Tjänsten passar dig som gillar utveckling i kombination med produkt- och kundorienterat arbete där du självständigt tar ägandeskap och utvecklar lösningar framåt. Som person är du teknikorienterad, kvalitetsmedveten och kommunikativ i både tal och skrift. Du trivs både i team och självständigt samt delar med dig av din kunskap. Vidare har du en känsla för kvalitet, är resultatinriktad och triggas av att leverera över förväntan gentemot kunder och organisationen. Sist men inte minst har du en känsla för struktur och god prioriteringsförmåga då du kommer ha ”många bollar i luften” i din roll som utvecklare.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Lund

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: C, C++, Software Developer, Embedded, Linux, Windows, programmerare, utvecklare, mjukvaruutvecklare, utvecklare, Developer, Malmö, Lund, Helsingborg, rekrytering, tillsvidare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.

Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det våra kunder en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.

Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien.www.consafelogistics.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec 2021
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga