Diaverum · Publicerad 14 nov

Diaverum är en av världens ledande, fristående leverantörer av njursjukvård. Våra värdeord, kompetent, inspirerande och passionerad, driver en kultur präglad av kontinuerlig förbättring av vårt tjänsteutbud, vilket säkerställer att våra patienter får bästa tänkbara behandling för att förbättra deras livskvalité. Diaverum är ett globalt företag med lokala experter på njursjukvård från hela världen, från Sydamerika och Europa till Australien. Vi erbjuder bästa möjliga njursjukvård och stöd till över 30.000 dialyspatienter på fler än 300 kliniker i 20 länder. I Sverige finns vi med verksamhet i Falköping, Visby, Solna och Södertälje och har vårt huvudkontor i Lund. www.diaverum.com.

Vi söker nu en positiv och serviceinriktad kontorsassistent som stimuleras av att leverera det lilla extra. Din viktigaste uppgift blir att stötta vårt team i Lund. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter, allt från mötesbokningar, allmänt kontorsstöd, till administrativ support för ledningen i Lund. Som person brinner du för att leverera riktigt god service. Du är prestigelös och lösningsfokuserad och har en positiv framåtanda.

Vad blir din uppgift?

Som assistent i organisationen har du central funktion. Din uppgift är att underlätta vardagen för ledningen i Lund. Du kommer att ha många gränssnitt både internt och externt och arbetet ställer därför höga krav på att du är serviceinriktad i allt som du gör. Din roll kommer innehålla mycket varierande uppgifter parallellt, och det krävs att du arbetar strukturerat och organiserat, i syfte att alltid leverera högsta möjliga kvalitet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av och är passionerad för att arbeta med service!
  • Du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
  • Du är tekniskt och praktiskt lagd
  • Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
Hur ansöker du?

Klicka på ”Sök tjänst” senast den 21 november 2017. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Tillträde snarast.

För att alla involverade ska kunna ta del av din ansökan ber vi dig att inte skicka din ansökningar via e-post. Du är dock välkommen att kontakta oss om du har frågor! Önskas ytterligare information om hur du ansöker eller nästa steg i processen vänligen kontakta Johanna Isberg på Roi Rekrytering johanna.isberg@roirekrytering.se, 0705-843383.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 dec
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga