FMV · Publicerad Igår 16:17

Har du några års erfarenhet av arbete som mekaniker med inriktning på tunga fordon? Har du erfarenhet av underhåll på buss, lastbil, entreprenadmaskiner eller liknande? Då kan du vara den mekaniker som vi söker till Revingehed

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Syd som är en sektion inom FSV Markverkstad med cirka 90 medarbetare. Vi bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby och Karlskrona.

Ditt arbete som mekaniker
Som mekaniker arbetar du huvudsakligen med felsökning, reparation och underhåll på stridsfordon, både band- och hjulgående, och dess system t.ex. pansarterrängbil 203, pansarterrängbil 360, stridsvagn 122 och stridsfordon 90 men även olika förekommande arbeten på försvarsmaktens fordon, materiel och materielsystem. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Våra förväntningar på dig
Du har lägst fullgjord och avslutad två- eller treårigt gymnasium inom fordonsteknik med inriktning tunga fordon eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete som stridsfordonsmekaniker, alternativt erfarenhet från underhåll på lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner eller lantbruksmaskiner. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort, gärna högre körkortbehörighet. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det även viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster. Skiftgång kan komma att tillämpas.

Önskvärt om du har försvarsmaktens mekanikerutbildning med inriktning mot något fordons- eller stridsfordonssystem alternativt systemteknikerutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten.

Övriga önskvärda kompetenser:
  • Truckkort
  • Datorvana
  • Certifiering inom kyla/AC
  • Kunskaper i MS-Officepaketet främst Word och Excel
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är strukturerad, ordningssam, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Alexander Johansson - SEKO, Mats Olsson - OFR/S och Patrik Linder - OFR/O. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta sektionschef Jimmy Danielsson på telefon 0766-109011.

Tjänsterna är tillsvidare med sex månaders provanställning och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2017-11-20.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov
Ort
Ronneby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1