Iconovo · Publicerad 11 sept 2019

Iconovo AB är ett snabbt växande innovationsföretag på Medicon Village i Lund som utvecklar inhalationsprodukter för licensiering till läkemedelsföretag. Företaget startade 2013, börsnoterades 2018, och har idag vuxit till 17 personer. Vårt team har lång och unik erfarenhet att utveckla formuleringar och inhalatorer. Våra produkter kombinerar teknisk komplexitet med användarvänlig och attraktiv design. Iconovos ambition är att bli en ledande leverantör av inhalatorer på en global marknad.

Iconovo växer och vi söker nu två Mekanikkonstruktörer

Som mekanikkonstruktör på Iconovo kommer du jobba med produktutveckling, konstruktion, dokumentation samt testning av våra inhalatorer. Tjänsten erbjuder varierande utmaningar;

”hands on”-arbete med framtagning, anpassning och testning av prototyper tillsammans med våra farmaceuter och analytiska kemister, detaljkonstruktion av formsprutade plastdetaljer med höga toleranskrav och anpassning för tillverkning och montage i höga volymer, kontakt med leverantörer och tillverkare samt verifiering och dokumentation i enlighet med relevanta ISO standarder.

På Iconovo får du möjlighet att jobba tillsammans med ett ambitiöst och motiverat team med unik kompetens. Hos oss är lagkänslan prioriterad där alla samarbetar och är viktiga kuggar i vår verksamhet. Här existerar inga täta skott mellan avdelningarna. Ena dagen sitter du framför CADen för att nästa dag rigga ett test i våra lab, eller så skriver du en testrapport för en milestone. Vi är ett ungt, växande företag där delar av verksamheten ständigt utvecklas, och din erfarenhet bidrar till att forma Iconovo.

Din profil

Vi letar efter dig som har din hemmaplan inom konstruktion av formsprutade plastdetaljer, men lika viktigt är din nyfikenhet och passion för problemlösning. Du gillar att med prototyper och tester laborera fram konstruktionslösningar. Som person är du initiativrik, noggrann och driver självständigt ditt arbete, samtidigt som du ingår i ett projektteam med våra andra avdelningar.

Kvalifikationer
 • Relevant akademisk utbildning inom mekanik
 • Erfarenhet av konstruktion i plast och höga volymer
 • Vana att arbeta i företrädesvis Creo, alternativt annat CAD-system
 • Kunna uttrycka dig på engelska i tal och skrift, all dokumentation skrivs på engelska
 • Erfarenhet av prototyparbete och testning av produkter
 • Erfarenhet av arbete och dokumentation i enlighet med ISO standarder för medicintekniska produkter är meriterande
 • Erfarenhet av arbete med CFD (Computational Fluid Dynamics) är meriterande
Övrigt
 • Antal tjänster: 2
 • Startdag: Vi vill tillsätta tjänsterna så snart som möjligt.
Ansökan

Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För mer information om tjänsterna kontakta Magnus Waldt 0706-460514

eller Mikael Arinder på 076-1015732.

Läs mer om oss på www.iconovo.se

Vi är stolta över vår värdegrund:
 • Iconovo är ett företag i världsklass, vi är en trygg partner, har höga krav på kvalitet, och har de bästa medarbetarna.
 • Iconovo är en inkluderande gemenskap som präglas av arbetsglädje, respekt och att vi ställer upp för varandra.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga