JAFO AB · Publicerad 9 sept 2021

Om tjänsten

I rollen som innesäljare kommer du tillhöra ett mindre team som arbetar med att ge JAFO:s kunder bästa möjliga service. Tillsammans med teamet ansvarar du för produktrådgivning, orderhantering, fakturering och företagets infomail. Mer konkret innebär dessa fyra ansvarsområden:
 • Kontakt med kunder via telefon där du fungerar som informatör och rådgivare för JAFO:s produkter till rörinstallatörer, konsulter, grossister, golvläggare m.fl.
 • Informera om leveranstider och leveransvillkor
 • Ta emot order via mail och telefon samt registrera dessa i affärssystemet Microsoft Dynamics 365
 • Hantera reklamationer och returer
 • Utarbeta offerter tillsammans med Affärsområdeschef/Produktchef
 • Registrering och dokumentation i företagets CRM-system Lime Pro
 • Stötta företagets utesäljare
 • Fakturering
 • Övrig administration
Om dig

För att vara framgångsrik i rollen som innesäljare på JAFO krävs ett tekniskt intresse och vilja att lära sig produkterna där vi gärna ser att du har erfarenhet av bygg- och/eller teknikbranschen. Du kan ha arbetat i detaljhandeln, som kundservicemedarbetare, innesäljare, ordermottagare eller annat som bedöms relevant för tjänsten. Utöver detta krävs:
 • Ett par års erfarenhet av serviceorienterade roller samt orderadministration
 • Erfarenhet av att ha arbetat i ett affärs- och CRM-system, Microsoft Dynamics 365 samt Lime Pro är meriterande
 • Goda kunskaper i Excel är meriterande
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Körkort
Som person är du serviceminded, lösningsorienterad och kommunikativ där du med enkelhet kan anpassa din kommunikation till kunden. Du kommer arbeta nära dina kollegor vilket kräver god samarbetsförmåga samt en positiv och prestigelös inställning till ditt arbete. I ditt arbete är du självgående, engagerad och nyfiken på att lära dig nya saker vilket gör att du inte har några problem med att ta egna initiativ.

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre 8.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Innesälj, kundservice, säljsupport, VVS, orderadministration, logistik, lager, bygg, rekrytering, Lund, Malmö, Landskrona
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du ingå i ett företag under stark tillväxt? Har du ett tekniskt intresse och trivs i roller som innebär en hög grad av service, rådgivning och administration? EMPLOID hjälper just nu JAFO AB att rekrytera en innesäljare!

JAFO AB ingår som ett självständigt bolag i koncernen BLS Industries AB. JAFO utvecklar och säljer VVS-produkter, främst inom området för golvavlopp. De har flera nya produktnyheter under introduktion och det är därför en mycket spännande period för en medarbetare att komma in i företaget. Det är framför allt varumärket Unidrain som är under expansion och som kräver utökade resurser där det behövs stor kapacitet på deras avdelning i Lund för kundservice och teknisk support.

För mer information om företaget besök:

www.jafo.eu

www.unidrain.se

www.blsindustries.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2021
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga