KLS Ugglarps · Publicerad 12 apr 2021

Drivs du av ledarskap som präglas av tydlighet, närvaro och kommunikation? Kan du prata med de flesta, men framför allt få med dig andra på din resa mot framgång? Vi söker dig som vill ta vår leverans till högsta nivån och vet att det krävs mod och driv för att komma dit. Vi befinner oss själva i en stor förändring och utvecklingsfas, varpå du blir en viktig nyckel för att nå dit vi vill och ska. Här får du chansen att kombinera starkt ledarskap, långsiktighet tillsammans med din stora analytisk förmåga att se mönster, sätta riktmärket och ta dig i mål!

Lokalisering: På huvudkontoret i LundDin roll
I rollen som Planeringschef hos KLS Ugglarps har du ansvar för ett team på 6 personer vars största och viktigaste uppgift är att optimera och utveckla produktionslogistiken. Vi har lovat våra kunder en viss volym, vid specifika tidpunkter och för att vi ska ha bästa kundnöjdheten krävs det planering in i minsta detalj. Produkterna teamet främst hanterar är animaliska råvaror och ansvaret ligger på att optimera alla flöden från "Hage till Mage".

För att vi ska nå nästa nivå krävs det en tydlighet i flöden och processer. Förväntan är att du gör det fullständigt klart för dina teammedlemmar hur deras insatser ger effekter på resultatet, och hur allt hänger samman i mer eller mindre komplexa kedjor. Teamet som kräver samarbeten på hög nivå behöver vara i synk och dit kommer du via tydlighet, närvaro, strukturer och långsiktig planering.

KLS Ugglarps erbjuder en öppen, positiv och framåtriktad miljö i ett expansivt bolag med intressanta utvecklingsmöjligheter! Att arbeta som Planeringschef är ett stimulerande jobb med stor påverkandegrad, med en möjlighet att driva en betydande förändring. Det är ett jobb med mycket varierande arbetsuppgifter och stor chans till personlig utveckling.

Några av dina centrala uppgifter:
  • Vara en närvarande ledare och kontinuerligt arbeta med att utveckla dina medarbetare. Ge teamet en tydlig riktningskänsla, motiverar och samordnar dem så att de behåller fokus på målen.
  • Samordna rutiner och arbetssätt inom produktionsplaneringen, samt proaktiv skapa årskalendrar ner på veckobasis.
  • Genom verksamhetsnära och operativt arbete hålla dagliga styrningsmöten, samt ansvara för att arbetet bedrivs på ett effektivt sätt i enlighet med uppsatta processer och övergripande mål.
  • Du är en del av den kommersiella ledningsgruppen, där du är aktiv i gruppens arbete och drivande inom områden som t.ex. processutveckling, produktionsprognos, kapacitetsplan och säsongsplanering
Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en relevant eftergymnasial utbildning eller en arbetslivserfarenhet som väger upp. Du behöver inte ha branschkunskap, men vi vill att du har flerårig erfarenhet av att driva förbättring av exempelvis processer, planering, flöden eller produktion. Du är en naturlig ledare sedan tidigare och vet hur du får med dig andra för att nå framgång.

För att lyckas i denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är Planeringschefen som agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Förutom att du har lätt för att prata med alla har du förmågan att inspirera andra till förändring. Du är trygg i dig själv och vågar stå upp för de beslut du fattar. Vidare har du ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt och gillar att använda din starka analytiska förmåga, där du fattar dina beslut baserat på fakta och statistik.

Du är flytande i svenska och engelska, och är en stark kommunikatör oavsett!

Om KLS Ugglarps
Med fokus på mathantverk, hållbarhet & kärleken till bra mat utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. KLS Ugglarps är ett dotterbolag i Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 80 miljarder.

Vi har runt 1500 anställda inom bolaget och i Lund på vårt huvudkontor är vi ca 55 personer. Vi fortsätter att växa och våra ambitioner är stora. KLS Ugglarps vill bidra till en hållbar omvärld genom att ta ekonomiskt, ekologiskt och socialt ansvar i alla led. Vi vill främja miljön för våra kunder, leverantörer och för de som arbetar inom företaget. Att erbjuda råvaror av hög kvalitet är grundstenen i vår verksamhet!

Vill du veta mer om oss: https://www.klsugglarps.se/

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 31/5 2021. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga