Lindinvent · Publicerad 9 okt

Till vårt huvudkontor i Lund söker vi en servicetekniker som vill förstärka vårt team på serviceavdelningen. Om du trivs i en ansvarstagande och teknisk roll där du dagligen får träffa kunder och agera problemlösare, kan detta vara tjänsten för dig!

Lindinvent är ett innovativt företag som är marknadsledande inom luftflödeskontroll och ventilationsstyrning. Vi har fokus på miljö och hållbarhet. Våra lösningar är energieffektiva och med maximal kontroll. Vi har även affärsområden inom belysningsstyrning och solavskärmning.

Vad innebär rollen?
Som servicetekniker kommer du att underhålla, felsöka och driftsätta våra produkter ute hos kund som både består av myndigheter samt privata företag. Du kommer att ingå i ett team som i dagsläget består av fyra personer där ni framförallt sköter era egna ärenden individuellt men med ett gott samarbete i gruppen hjälper varandra vid behov.

I tjänsten utgår du från kontoret i Lund och har Skåne som din arbetsplats. Du rapporterar till servicechefen. Det kan förekomma längre resor ett par gånger per år, t.ex. till övriga Sverige men även Norge, som kommer att innebära övernattning.

Vi tror på flexibilitet i rollen, för oss är ansvaret mot kund och att lösa arbetsuppgifterna viktigast.

Vem söker vi?
Vi söker en lagspelare med ordningssinne och grundläggande kunskaper inom elektronik. Vi tror att du har nyfikenheten och den tekniska förståelsen som krävs för att stärka vårt team och vår verksamhet. Som person är du självgående, ansvarstagande och ordningsam.

I rollen kommer du dagligen i kontakt med flertalet av våra kunder. Vi lägger därför ett stort värde i att du är kundmedveten och trivs med att hjälpa folk att lösa deras olika problem. Har du på fritiden eller i tidigare arbete sysslat med nätverk, felsökningar eller andra datorrelaterade ärenden ser vi det som meriterande.

Vidare tror vi att du har avslutad gymnasieutbildning, gärna inom teknik, drift och underhållningsteknik eller liknande. B-körkort är ett krav.

Då vi arbetar åt myndigheter, skolor etc. så kräver vi ett prickfritt belastningsregister.

Vad erbjuder vi?
Vi är stolta över våra unika produkter som bidrar till en skonsam miljö och vi arbetar för att underlätta och säkerställa en god hälsa för människor som jobbar i farliga miljöer. Vårt företag genomsyras av generositet, hjälpsamhet och lojalitet. Vi ser till att hitta på saker tillsammans, oavsett om det handlar om gemensamma aktiviteter på arbetstid eller på fritiden.

Vi tycker det är viktigt att du vill trivas med oss långsiktigt och vi kan erbjuda dig en stabil anställning med bra förmåner och flexibla arbetsvillkor.

Vi tror att våra medarbetare presterar och mår som bäst när de tar ansvar och får styra över sin egen vardag!

Ansökan
Du ansöker genom att trycka på ”Sök tjänst.” Sista ansökningsdag är 2018-11-06, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Hällefors på christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

För frågor rörande tjänsten, kontakta rekryterande chef Dennis Andersson på dennis.andersson@lindinvent.se

Välkommen med din ansökan!

Lindinvent grundades 1995, och är ett innovativt marknadsledande företag inom luftflödeskontroll och ventilationsstyrning, med fokus på miljö och hållbarhet. Vi har energieffektiva lösningar med maximal kontroll för behovsstyrd ventilation i kommersiella lokaler. Vi har en egen utveckling och produktion, och har bland annat utvecklat en egen webbserver som gör det möjligt att på ett bra sätt kontrollera anläggningar. Vi är omkring 65 medarbetare och växer stadigt. Företaget omsätter idag ca. 170 mkr.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 dec
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga