Lunds Värme & Sanitet AB · Publicerad 19 okt 2021

Vi söker nu en engagerad och erfaren Projektledare VS till vårt team i Lund!

Om Arbetet
I rollen som Projektledare hos oss hjälper du våra kunder med allt från mindre serviceuppdrag till större, komplexa om- och nybyggnationer inom industri och sjukhusmiljö. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat framtagande av tekniska lösningar i samråd med kunden; in försäljning, avtalsskrivning, planering, samordning och uppföljning av kundprojekt; offertskrivande och framtagande av kalkyler för mindre projekt samt att säkerställa att krav på arbetsmiljö, säkerhet, yttre miljö och kvalité uppfylls. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp och din placeringsort är Lund.

Du är en prestigelös och utåtriktad person med något eller några års projektledarerfarenhet inom VS. Har du även en praktisk arbetsbakgrund som VS-montör är detta starkt meriterande. Ditt arbetssätt kännetecknas av positiv energi, god struktur, noggrannhet och ett starkt inre driv. Tjänsten innebär många kontaktytor varvid dina sociala- och pedagogiska förmågor är speciellt viktiga.

Vi erbjuder dig en varierad nyckelroll inom ett framgångsrikt företag med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en grupp med stark teamkänsla, korta beslutsvägar och öppet arbetsklimat! Konkurrenskraftiga villkor, stor frihetsgrad i arbetsrollen och fina möjligheter till vidareutbildning utlovas!

Visst låter det intressant?
Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Svensson på tel. 0707-835557 så berättar han mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast söndag 14:e november 2021. Använd inte "Sök här"-knappen på Blocket.se då systemet ibland fallerar och ansökningar då inte når sin destination! Ansökningar behandlas löpande.

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Lunds Värme och Sanitets AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tillsammans bygger och driver vi kostnadseffektiva, hållbara och trivsamma fastigheter. Med hög kompetens hos våra tekniker och ingenjörer i kombination med ett skickligt hantverk är vi en trygg och långsiktig fastighetspartner som tar ansvar för installationer, teknisk service och fastighetsförvaltning.

Alla vardagliga problem i företags- och bostadsfastigheter löser vi för ökat välbefinnande för människorna som arbetar och bor där. För industrier och sjukhus löser vi avancerade tekniska utmaningar i krävande miljöer för att skapa de bästa förutsättningarna för produktion. Våra åtta teknikområden spänner över ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, sanering, energi och fastighetsförvaltning.

Sedan starten 1983 har vi utvecklat verksamheten och växt tillsammans med våra kunder som vi följer ut i världen. Climat80 AB med sju dotterbolag har idag över 400 anställda, omsätter ca 700 miljoner kronor och finns i Södra Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 dec 2021
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler jobb från Lunds Värme & Sanitet AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga