MultiQ International · Publicerad 19 juli 2021

Vi gör just nu en satsning på vårt på vår avdelning för support & services där målet är att bygga en global serviceorganisation. Därför söker vi nu en vass Support Engineer som kan ta vår kundupplevelse till nästa nivå och samtidigt bidra till MultiQs utvecklingsarbete och fortsatta tillväxtresa!

Vi på MultiQ är ledande i norra Europa inom framtidens digitala kommunikationslösning - Digital signage! Vi distribuerar digitala skyltar och skräddarsydda monitorer till kunder inom en rad olika branscher så som bank, retail, industri, transport, spelmarknaden och myndigheter.

Din roll
Som Support Engineer hos oss tillträder du en varierad roll med stora interna och externa kontaktytor. I vårt supportteam och i vår strävan efter bästa möjliga kundnöjdjet tänker vi inte i termer om 1st-, 2nd- och 3rd-line support, våra supporttekniker hanterar högt som lågt samtidigt som vi inom teamet fokuserar mycket på att stötta varandra. Ditt huvudsakliga fokus blir att bidra med avancerad teknisk support till våra kunder och samarbetspartners. Dina ärenden kommer vara relaterade våra digitala skärmlösningar - såväl hårdvara som mjukvara. Samtidigt som du supporterar våra kunder och samarbetspartners externt kommer du internt involveras i projekt och frågor kopplat till att göra våra produkter, tjänster och inte minst, vår kundupplevelse bättre.

Din Profil
Vi söker dig som är genuint intresserad av modern support - du har sedan länge insett att teknisk support är ditt kall i yrkeslivet. Du drivs av att ge support i världsklass och ställer höga krav på såväl dig själv som din organisation när det kommer till att skapa kundnöjdhet. Du är en teamspelare först och främst men du äger också förmågan att axla ansvar på egen hand. Din starka inre motor, ditt resultatfokus och din goda förmåga att lösa problem gör att du alltid tar dig framåt, även när svar och hjälp inte finns nära till hands.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av teknisk support. Du har god och bred kunskap inom såväl hård som mjukvara. Det är meriterande om du har adekvat eftergymnasial utbildning men vi är också intresserade av dig som genom intresse/hobbys tillgodogjort dig motsvarande kunskap. God talad och skriftlig svenska är ett krav - övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi erbjuder
Trots att MultiQ är en stor spelare i branschen är vi samtidigt ett familjärt företag som genomsyras av gemenskap och en härlig stämning! Vi tar stolthet i vår goda sammanhållning och erbjuder bl.a. dagliga gemensamma frukostar såväl som kontinuerliga teamaktiviteter och workshops.

Ansökan
Välkommen med din ansökan!

Motivera ditt intresse för rollen och beskriv din erfarenhet av support i ditt personliga brev. Vi vill gärna läsa vad du är mest stolt över i din supportkarriär hittills och hur du arbetar med att skapa kundnöjdhet.

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Urvalsarbetet kommer påbörjas V33, sista ansökningsdag är 15:e augusti.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Lukas Drelich; Lukas.Drelich@roirekrytering.se alternativt 0732-330 850.

Om MultiQ
Vi är specialiserade på Digital Signage. För oss på MultiQ handlar digital signage om kommunikation. Digital signage finns överallt - vi möter digitala budskap på arbetsplatsen, receptioner, inom kollektivtrafiken, i handeln och hos myndigheter. Vi förväntar oss att alltid få relevant information anpassad till den plats som vi just nu befinner oss på. Information som vägleder, påverkar och inspirerar. Vi vill hjälpa våra kunder att göra deras kommunikation mer attraktiv, målinriktad, effektiv och lättillgänglig.

Digital signage - från strategi till färdig lösning!

Företaget grundades 1988. Idag är vi cirka 80 anställda. Huvudkontoret är placerat i Lund - ytterligare kontor finns i Stockholm, Oslo, Århus och London. Partners finns i flera länder. Vi är noterade på NASDAQ Stockholm i kategorin Small Cap.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra produkter och tjänster.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga