MultiQ · Publicerad 27 jan 2020

Hejsan! Om du landat här så bör det betyda att du, likt en enhörning, är en ovanlig hybrid! Inte bara är du en UX:are ut i fingerspetsarna, du kan alltså även, galet nog, programmera i JavaScript, HTML och CSS! Emploid söker nu efter just precis dig, till MultiQ i Lund!

Så, ponera att du har en kund, föreställ dig att kunden använder sig av digitala skyltar i sin lobby, på bussen, i butiken, etc. Tänk dig nu att kunden har typ, 150 sådana skyltar runtom i Sverige. De är rätt säkra på vilken information som ska framgå och vilken känsla som ska förmedlas, och det är nu du kommer in i bilden (vi försökte inte ens skämta här, det bara hände) det är nämligen DU som ska lösa fronten på skyltarna!

Efter att du snick-snackat med bolaget så tar du med dig vision och information tillbaka till din arbetsplats hos MultiQ i Lund, där dina teamkollegor sitter och knackar och har sig, sen påbörjar du ditt arbete! Du ansvarar alltså för ’dina kunder’ från ax till limpa! Med det sagt så är det ett team där laganda och ödmjukhet präglar arbetet så att be om hjälp, och såklart, att även erbjuda den, är en självklarhet.

På tal om de lite mjukare värdena; det är ju ändå här du ska jobba, i förhoppningsvis 83 år, så du ska ju se till att trivas! Och för att trivas hos MultiQ så är det lämpligt att du tycker om att programmera! Make no mistake, det är det du kommer lägga större delen av din tid på! Sen så vill vi slå ett slag för ännu ett företag som går emot machokulturen och istället har en ödmjuk approach i både sitt arbetssätt och sitt ledarskap! Det är en frågvis grupp där det helt enkelt handlar om att lyckas som team där alla kunder är lika viktiga! Det är ett mindre företag och ditt team är inte större än 10 personer vilket gör att den lilla rösten hörs lika högt som den stora när det kommer till brainstorming sessions osv!

Du kommer arbeta i Lund med din teamledare; Johan (vi går i god för att han är trevlig)! Hårdvaran är Linuxbaserad, och du kommer få välja vilket framework du vill sitta med i JavaScript (lyx!). Allmänna frontendkunskaper är alltså ett krav, men annars så kan den perfekta kandidaten ligga på allt mellan 1-5 års erfarenhet!

Osäker på om det här är du? Låt oss avgöra det istället och sök tjänsten, eller hör av er till en annan människa vi kan gå i god för, Agnes Billgren som är ansvarig rekryterare!

Agnes.Billgren@emploid.se

0793182939
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 feb 2020
Ort
Lund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga