Nattaro Labs · Publicerad 12 aug 2019

Nattaro Labs befinner sig i stark tillväxt - vi söker nu dig som vill och kan ta vår internationella försäljning till nästa nivå.

Nattaro Labs är ett svenskt bolag som med utgångspunkt i världsunik forskning utvecklar innovativa produkter och hållbara lösningar för att bekämpa det globalt växande problemet med vägglöss. Genom en kombination av egen evidensbaserad forskning, innovativ produktutveckling och ett nära samarbete med saneringsföretag har Nattaro Labs idag en unik position som produktutvecklande vägglusspecialister på den internationella marknaden.

Om tjänsten

I rollen som Internationell Säljare tillträder du en ny roll hos oss på Nattaro Labs och du blir en del av ett säljteam som idag består av tre personer med olika fokusområden och ansvar. Våra slutanvändare består idag bl.a. av saneringsföretag, fastighetsägare, hotellkedjor och byggbolag men även privatpersoner och sängtillverkare. Ditt huvudsakliga fokus och ansvar blir att inleda och underhålla samarbeten med distributörer, återförsäljare och andra samarbetspartners för respektive marknad/land som i sin tur säljer våra produkter till slutanvändare.

Arbetsuppgifter och ansvar:
 • Försäljnings- och budgetansvar för dina marknader/länder
 • Ansvar för distributörer, agenter och andra samarbetspartners inom dina marknader/länder
 • Utbilda distributörer och distributörernas säljare i Nattaro Labs produkter
 • Medverka på internationella mässor tillsammans med distributörer och samarbetspartners
 • Tillsammans med distributör eller andra samarbetspartners besöka befintliga och potentiella slutkunder
Tjänsten är placerad vid Nattaro Labs kontor på Medicon Village i Lund men en stor del av ditt arbete sker på fältet. Du besöker befintliga och potentiella samarbetspartners regelbundet och uppskattningsvis innebär din roll ca 100 resdagar/övernattningar per år, majoriteten internationellt. Du arbetar i nära samarbete med företagets samtliga funktioner och du rapporterar direkt till VD.

Rollen fokuserar inledningsvis på såväl den europeiska samt den nordamerikanska marknaden, men i takt med bolagets utveckling kan såväl geografiska områden som kundsegment komma att förändras.

Vi erbjuder
En ny roll med stor internationell prägel - du ges möjlighet att påverka såväl ditt dagliga arbete som utformningen av din roll men även strategiska beslut rörande vårt försäljningsarbete. Du blir nyckelperson i den resa vi som bolag står inför, vi är beroende av dina och övriga medarbetares idéer och kompetenser för att nå dit vi ska. Stora utvecklingsmöjligheter - för oss är det självklart att du, liksom vi, redan från dag ett har som avsikt att din roll ska utvecklas i takt med bolaget.

Vi är ett trevligt och kollegialt gäng som bryr oss om varandra. Vårt externa arbete präglas av nyfikenhet, transparens och ärlighet - vi är stolta över våra produkter och vi är måna om att göra saker rätt mot kund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och sjukförsäkring samt tjänstepension ingår. Rollen utgår från vårt huvudkontor på innovativa Medicon Village i Lund.

Din Profil

Vi söker dig som är resultatinriktad och har en stark motor. Du har från tidigare roller god vana av att bearbeta nya kunder och etablera nya samarbeten - att öppna nya dörrar är något som verkligen tilltalar dig. Du har ett analytiskt och kreativt förhållningssätt till ditt arbete - du har lätt för att se möjligheter och omsätta dessa till affärer. Med utgångspunkt i ditt starka lösningsfokus, din ihärdighet och ditt sinne för affärer hittar du vägar framåt - oavsett situation, utmaning, kund, segment och land.

Du trivs som bäst när du ges möjlighet att arbeta med människor och du har en fallenhet för att bygga relationer som bygger på förtroende. Som person är du disciplinerad och organiserad - du förstår vikten av att planera och dokumentera ditt arbete samtidigt som du hanterar att arbeta ad hoc när det krävs. Du drivs av att nå resultat och har en förmåga att prioritera din tid på saker som tar affären framåt.

Krav:
 • Minimum 4-5års erfarenhet av B2B försäljning
 • Vana av att verka på internationella marknader
 • Erfarenhet av att arbeta med och mot återförsäljare, distributörer och/eller partners
 • Erfarenhet av DVH eller KAM-arbete är meriterande
 • Talar och skriver engelska obehindrat, övriga språk är meriterande
 • Du är van vid att resa och trivs med ett resande jobb
 • Körkort
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så ansök snaras, dock senast 2019-08-30. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök”, fyll sedan i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227. För frågor rörande rollen och företaget kontakta VD Carl-Johan Gustafson ; 0733-019 223 alternativt Carl-Johan@nattarolabs.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Nattaro Labs
Nattaro Labs är ett svenskt bolag som med utgångspunkt i världsunik forskning utvecklar innovativa produkter och hållbara lösningar för att bekämpa det globalt växande problemet med vägglöss. Genom en kombination av egen evidensbaserad forskning, innovativ produktutveckling och ett nära samarbete med saneringsföretag har Nattaro Labs idag en unik position som produktutvecklande vägglusspecialister på den internationella marknaden.

Utmaningar är till för att lösas med kunskap och kreativitet. Det var utgångspunkten när Nattaro Labs registrerades som bolag i april 2011. Problemen med vägglöss hade ökat kraftigt i västvärlden och kemiska bekämpningsmedel blev allt mer verkningslösa efterhand som vägglössen utvecklade resistens. Så det behövdes nya idéer och hållbara lösningar. Nattaro utgår idag från den innovativa miljön på Medicon Village i Lund. Den strategiska placeringen ger tillgång till spetskompetens inom flera ämnesområden, som finns representerade bland övriga aktörer i området och vid Lunds Universitet.

Besök gärna vår hemsida för mer information om Nattaro Labs och våra produkter: www.nattarolabs.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga