Poolia Ekonomi · Publicerad 2 aug

Våren närmar sig med stormsteg - och därför söker vi ekonomiassistenter för kommande uppdrag. Som konsult hos oss får du utmanande uppdrag hos våra attraktiva kunder! Sök redan idag, då urval för intervjuer sker löpande.

Arbetsbeskrivning:

Som Ekonomiassistent arbetar du med diverse uppgifter och är med och stöttar den befintliga ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära: Bankbetalningar, granskning och ankomstregistrering, hantera flöde av leverantörsfakturor, kreditprövning av kunder, inkasso-hantering, skicka fakturapåminnelser, löpande bokföring samt övriga relaterade administrativa uppgifter. Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du är initiativtagande, gillar att ta eget ansvar och utför ditt arbete med fokus på kvalité. Som person är du flexibel, har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har viljan att utvecklas.

Vi söker dig som:

Vi vill att du som söker är i början av din karriär och som snabbt vill utvecklas eller har du ett antal års erfarenhet inom området. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt gymnasieekonom. Det är meriterande om du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, men det är inte ett krav för tjänsten. Du är som person prestigelös, men visar gärna framfötterna genom goda prestationer. Det är viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya system och det är meriterande om du har erfaranhet av ekonomisystem. Goda kunskaper i både svenska och engelska språket är ett krav.

Var tydlig i din ansökan vad du har gjort tidigare och vilka system du är van att arbeta i.

Specialist inom Ekonomi?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug
Ort
Lund
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga