Poolia IT · Publicerad 28 nov

Är du en noggrann person som trivs med att arbeta fokuserat med att registrera data i olika system? Vi söker nu en registrerare på 50 % för kommande uppdrag hos ett stort bolag i Lund! Uppdraget förväntas starta i början av 2019 och vara i 6 månader, med möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att registrera in data utifrån ett färdigt underlag, samt att rätta till om det är något som inte stämmer. Du kommer arbeta främst i Excel, men även i andra system. Administrativa uppgifter gällande ärendehantering är också arbetsuppgifter som du kommer ta hand om.

Utbildning/Erfarenhet

För att trivas i denna roll behöver du vara en noggrann person som har ett strukturerat arbetssätt. Du ska kunna hålla fokus under en längre tid och trivas med rutinuppgifter. Det är viktigt att du har ett öga för detaljer, för att kunna rätta till eventuella fel som dyker upp. Du är självständig i ditt arbete och har förmåga att ta eget ansvar.

Du har erfarenheter av att arbeta i system och har en god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Excel. Du är flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec
Ort
Lund
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration